Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Leszbi az osztálytársam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbi az osztálytársam?

Figyelt kérdés
Szóval van egy osztálytársam gondolom rájötettek hogy lány és mindig fogdossa a seggünket,a mellünket,ölelget,puszilgat,odalopózik a hátunkhoz és úgy csinál mintha b@szna minket,közben meg nyögdös.Volt olyan is h ráfeküdt az egyik csajra és meglovagolta.Nem tudom mit hidjek segítsetek.
2010. jún. 3. 18:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
persze fiu az osztársam aki buzulgat :D
2010. jún. 3. 19:30
 12/21 A kérdező kommentje:
de neki nincs pasija és soha nem beszél senkiről hogy tetszene neki és mindig a csajok seggét meg mellüket nézi
2010. jún. 3. 19:53
 13/21 anonim ***** válasza:
elég undorító a csaj:S
2010. jún. 3. 21:30
 14/21 anonim válasza:
Hát ha ojanokat csinál hogy oda megy egy lányhoz és elkezdeni baszni hátul akkor sztem jol lekéne baszni hogy áljon le...
2010. jún. 3. 21:38
 15/21 anonim ***** válasza:
csak bolond szegény.. vagy még nem volt szerelmes
2010. jún. 3. 21:46
 16/21 anonim ***** válasza:

2. hozzászóló véleményét nem osztom. kiközösiteni valakit nemi hovatartozása miatt elég gáz, és konzervativ gondolkodás. nem vagyok meleg, nem is pártolom őket különösebben, de kinek a pap, kinek a papné...

kérdezőnek: akit zavar, az közölje vele, hogy nem oké igy a dolog. ha agyilag normális, akkor ugyis megérti. ha meg nem, akkor ugyis bekerül valami intézetbe előbb utobb

2010. jún. 11. 15:44
 17/21 anonim ***** válasza:
Jól néz ki? Küldj róla képet :D
2010. jún. 11. 16:30
 18/21 anonim ***** válasza:
ha csaj lennék már megerőszakoltam volna a wcben :P
2010. jún. 11. 16:53
 19/21 anonim ***** válasza:
vagy csak szimplán hülye vagy középpontba akar kerülni. de 50%-ban elképzelhető, hogy vonzódik a lányokhoz.
2010. jún. 11. 17:28
 20/21 anonim ***** válasza:
sztem csak feltűnési viszketegsége van vagy csak csalódott a pasikban
2010. jún. 11. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!