Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megérdemli valaki már ilyenért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megérdemli valaki már ilyenért a pofont?

Figyelt kérdés
A páromnak ocsmány mániája, h folyton annyira erősen megszorítja a melleimet, h fájnak. Milliószor elmondtam neki, h ne mert fàj, de nem érti meg, és azért is. Másik oldalról pedig félek, h esetleg az erős szorításoktól valami csomó alakulhat ki a mellemben, ugyanis már hallottam ilyenről... Már eljutottam odáig, h ha még 1x megszorítja, akkor felpofozom. Az a baj, h “elfelejti” vagy azt gondolja, h nyafogok amikor azt mondom, h fájdalmas...
2017. dec. 27. 17:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hogy normális-e,de szerintem a másiknak fájdalmat okozni sem normális..
2017. dec. 27. 17:23
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
OMG, normális szakítás.. Miért, szerinted mi "normális" ok a szakításra? Ha feldarabol? Vagy bezár egy pincébe? Esetleg kiderül, hogy egy sorozatgyilkos? Elnézést a szélsőségekért, de abszurd amit írtál. "Normális-e"Fejemet fogom...
2017. dec. 27. 17:27
 13/19 anonim ***** válasza:
88%
Azért elgondolkodtató, hogy a legtöbb kutyának meg lehet tanítani a "nem" szót, sok felnőtt férfinak meg nem... Kérdező, idomítgathatod, ha akarod, de szerintem egyszerűbb olyan férfit keresni, aki ért a szóból, mert azért el lehet képzelni, hogy mennyire figyel a többi szavadra, ha ezt a mellfogdosás problémát sem érti meg.
2017. dec. 27. 17:29
 14/19 anonim válasza:
84%
Csipd meg te, hogy érezze milyen neked és.akkor lehet majd észre veszi magát.
2017. dec. 27. 17:31
 15/19 anonim ***** válasza:
89%

Harapd meg a répát te is,talán eszébe jut tőle.

31/f

2017. dec. 27. 17:36
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
tekerd meg te is a csecsét jó erősen!
2017. dec. 27. 17:38
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen, normalis a szakitas emiatt.

Tekergesd meg a golyoit.

2017. dec. 27. 17:48
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném, hogy az erőszakra az erőszak jó válasz lenne.

Egyébként nem te választottad őt párnak?

2017. dec. 27. 17:55
 19/19 anonim ***** válasza:
Igen megérdemli, beteges dolog, amit csinál.
2018. jan. 16. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!