Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez mitől van? Hogyan lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mitől van? Hogyan lehet eltüntetni őket? És, hogyan lehet megelőzni?

Figyelt kérdés
Leborotváltam a fanszőrzetemet és egy idő múlva piros pöttyök jelentek meg. Olvastam erről már máshol is, de azt szeretném mégis kérdezni, hogy ez mitől van? Hogy lehet gyorsan eltüntetni onnan (valami krém segítségével vagy egyéb módon, amit javasoltok) és ami a legfontosabb, hogy hogyan lehet megelőzni? Hogy tudom elérni, hogy leborotválom és nem jelennek meg?
2010. jún. 3. 15:09
 1/8 anonim ***** válasza:

ez csak attól van, hogy érzékeny a bőröd de ne aggódj pár óra múlva elmúlik :)

amugy hogy borotváltad le? füdés közben vagy csak úgy?

és elöször borotváltad le?

2010. jún. 3. 15:12
 2/8 anonim ***** válasza:
nekem is megjelennek, másnapra elmúlik.
2010. jún. 3. 15:16
 3/8 A kérdező kommentje:

másodszor csináltam, először borotvahabbal, másodszor pedig, azaz kb 2 napja, csak úgy simán egy egész kicsi területen. Először se múlt el, sőt elég sokáig ott volt..

(ez az egész egy sráctól lehet, hogy b*zisan hangzik de hát ha bnőm így szereti..)

2010. jún. 3. 15:21
 4/8 anonim ***** válasza:
A barátnőd kedvéért csípni és viszketni fog. Nem biztos, hogy megéri. Akinek érzékeny a bőre az ezzel nem tud mit kezdeni, lerántod róla borotválás során a felső hámréteget is, tehát minden esetben okoz valamekkora hámsérülést, akár levedzhet is, szóval elég gusztustalan látvány is lehet.
2010. jún. 3. 15:25
 5/8 A kérdező kommentje:
hát ja...
2010. jún. 3. 15:37
 6/8 anonim ***** válasza:

Melegvízzel (inkább forró) bőr felpuhítása, szappanhab, éles borotva, egyszeri, nem ráncigáló mozdulatok, utána szeszelés (arcborotválásból kiindulva), és utána testápoló. És ne nagyon vegyél rá feszülős alsóneműt, mert "begyűri a piszkot".

A kis piros foltok egyébként szőrtüszőgyulladások, felgyülelmlett faggyú, ami nem tud a szőrre távozni a mirigyekből (ha egszer nincs szőr...).

Ha a fentieket végigcsinálod, kevesebb lesz az ilyen.

Ha már egyszer előjöttek, akkor nem szabad nyomkodni! hagyjad, hagy nőljön vissza a szőr, vagy borotváld le megint, de egy idő után el fog múlni.

2010. jún. 3. 15:40
 7/8 A kérdező kommentje:
De viszont az az érdekes, hogy egyszer a kórházba amikor leborotválták (le kellett mert azon a területen volt a vizsgálat..) akkor utána nem voltak ott pöttyök. Ez is érdekes. Csak akkor amikor én csinálom. Mondjuk az lehet, hogy pont olyan borotva volt nem? ami pont ilyen alkalmakra van kitalálva.
2010. jún. 3. 15:41
 8/8 A kérdező kommentje:
Kösz szépen, ez így jól hangzik. :D
2010. jún. 3. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!