Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én szerintem nagyon gyönyörű ez a csaj?
Figyelt kérdés
Legalább 9/10-es és szívesen el tudnám képzelni a barátnőmnek. Van itt köztetek olyan csaj, aki hasonlóan néz ki? Privátban küldhetnétek képet magatokról (én is küldök) csak, hogy a kíváncsiságomat kielégítsem.
2017. dec. 26. 11:54
21/27 anonim válasza:
Nem mondom, hogy csúnya, de azért a gyönyörűtől is messze van. Persze, lehet, hogy egy mosoly, sokat javítana rajta.
22/27 anonim válasza:
nnaaaa, de miért nem küldi el senki a tegnapi csajt?:(
23/27 A kérdező kommentje:
#22: Talán mert senki nem mentette le mielőtt törlésre került volna. ;-)
De hangsúlyozom nem kell semmi nagy durranásra számítani, sőt...
2017. dec. 26. 19:33
24/27 anonim válasza:
Erről a csajról beszéltek, hogy "gnóm" volt, meg férfias arcú?
25/27 A kérdező kommentje:
#24: Ez a csaj nem gnóm, hanem kifejezetten szép. A törölt kérdésben nem ez volt, persze ha egyáltalán egyről beszélünk.
2017. dec. 28. 13:59
26/27 anonim válasza:
Jól van, megnyugodtam. Szerintem is szép arcú ez a lány.
27/27 Clay Morrow válasza:
Ez az áfonya nevű felhasználó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!