Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki nem egy 10/10-es, tökéletes, modell külsejű pasi az mégis mit akar a nőktől?
Kérdezem én, hogy egy ilyen srác el tudja azt hinni, hogy neki valaha is lesz szép barátnője??
Mi értelme nyomulni meg Facebookon írogatni ezzel növelve ezen lányok egóját?
Jómagam átlagos külsővel sem kezdeményezek senkinél mert mi értelme, ha majd úgyis jön a klasszisokkal jobb és ő kapja meg az esélyt meg őt fogja kívánni igazán. 20 éves vagyok de eddig mindig beigazolódott ez az állításom akkor más idősebb fejjel, hogy nem bírja elfogadni, hogy soha nem lesz elég egy jobb nőnek?
Na a nők egojának tuningolását tényleg be kéne szüntetni, mert csak magunkat szivatjuk a sok "hercegnő" megalkotásával.
Én már nem likeolom egyik ismerősöm pózolós "deszépvagy" behívó szelfijeit/fotóit sem.
A kiscsákó szerintem arra gondol, hogy gyenge átlagos pasiként sosem lesz bomba nője. És ez igaz is.
De átlagos pasaskémnt símán lehet egy aranyos, átlag külsejű nőd. Bár ha itt rísz, akkor mégsem.
Nézz már körül! Szerinted minden pasi, akinek párja van, egy Adonisz?
A legjobb nőknél viszont nem igen lesz sikere. Miért állna veled szóba egy bombanő, ha jobbat is kaphat? Neked miért nem jó az átlagos lány? Röhej!!!!
Nem tudom. Személy szerint inkább maradok egyedül. Vagy olyan barátnő akinek maximálisan tetszik mindene vagy semmilyen. Az, hogy "na legyél a csajom oszt majd jó lesz meg szeretlek" az úgy nem pálya.
De most komolyan. El sem tudom képzelni azt, hogy úgy legyek együtt valakivel mert nekem csak ő jut meg nem is szeretem és csak átlagos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!