Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól látom, hogy nincs szép nő alacsony igényekkel? különben miért is lenne?
Szerintem nem azzal van a gond, ha egy nőnek vannak igényei. Nekünk férfiaknak is vannak.
A kérdés az, hogy milyen igényei vannak.
Ha a nő csak szép, de cserébe a férfi legyen szép, gazdag, intelligens, magad társadalmi elismertségű, etc, akkor ne csodálkozzon, ha ez nem fog összejönni.
Ha a szép nő kizárólag a külsőségekkel foglalkozik, akkor ne lepje meg, hogy a párja csalja, lenézi, kihasználja, etc.
Egyébként ezért szeretem inkább az okos nőket. Persze, tetszen, legyen csinos az én szememben, de egy okos nő fordítva is így gondolkozik, tudja, hogy egy jóképű arc, vagy egy izmos félkar önmagában kevés egy jó kapcsolathoz, így inkább keres egy rendes, okos férfit aki kevésbé címlap srác.
Én szép nő vagyok, a pasim még sem egy Don Juan, meg is kaptam párszor, hogy "egy ilyen szép nő mit keres egy ilyen pasi mellet?"
Nem a pénz miatt vagyok vele, amikor megismertem, és igent mondtam a kapcsolatra fogalmam sem volt arról milyen az anyagi helyzete. Egyszerűen csak éreztem, hogy egy szinten vagyunk, hasonló elképzeléseink vannak és kompatibilis a személyiségünk. Ennyi a titok. Abszolút nem érdekel a kinézete (mondjuk a szerelem alapból megszépíti az embert), mert a személyisége és a gondolkodásmódja, a világlátása és az, hogy megbecsül, ezek azaok, amiket én egy férfiban kerestem.
Van ilyen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!