Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Többet vártok el egy pasitól anyagilag mint amennyit ti nyújtani tudtok?
"igazi élősködő libus vagy"
Vagy egy poénos kedvű pasi, aki adja alád a lovat. xD
Természetesen, mi nők genetikailag úgy vagyunk kódolva, hogy bankjegyeket látva erősen nedvesedjünk ott lent. Ez tény, kár vitatni, úgyhogy minimum eurós kötegekkel érkezzen minden randira, ebből igazán érzem, hogy komolyan vesz. Legyen palotája Genfben, 15 luxus autója, hisz mindenki tud egyszerre 15 kocsit vezetni, ezért nagyon fontos, és lehetőleg két hetente vigyen wellnessezni, mert bár én nem fogok mellette dolgozni, de ki kell pihennem azt a stresszt, amit az okoz, hogy folyton a pénzéből vásárolom a luxus ruhákat. Mindezt ugye 25 éves korára maximum érje el, és legyen acélos kocka hasú csődör.
Mert mi panel proli kislányok, mind így jutunk egyről a kettőre. Ezt igazán tudhatnád már.
Azért neked egy élősködő liba is jobb lenne mint a semmi. Ugyebár.
Önsajnálatb level 10000
A kérdést nem csak ebből a szemszögből lehet megközelíteni, hanem abból is, hogy a pasik nagy része úgy érzi, hogy megfosztják a férfiasságuktól, ha nem keresnek jobban, mint a társuk.
Nézd csak meg, hogy milyen kétségbeesett hangvételű találatokat hoz ki a google egy jobban kereső barátnőre.
Nem. Egyelőre párommal mindketten egyetemisták vagyunk úgyhogy tényleges saját vagyonunk, keresetünk nem túl sok van. Családi támogatásból nekem még több is jutott. Kicsit sem érdekel.
Amit elvárok, hogy dolgozzon/tanuljon legalább annyit mint én, hogy ketten, közösen, egyenlő felekként fel tudjuk építeni azt az életet amit szeretnénk.
Hogy addig ideiglenesen kicsit többet kell belefektetnem, vagy meg kell húzni a nadrágszíjat és spórolni olyan dolgokon amin nem tettem eddig, járulékos veszteség, amit érte megéri vállalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!