Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Többet vártok el egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Többet vártok el egy pasitól anyagilag mint amennyit ti nyújtani tudtok?

Figyelt kérdés
2017. dec. 23. 13:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Te találkoztál már olyan nővel, aki elmúlt 18, és kevesebbet ért el, mint te? :0
2017. dec. 23. 14:04
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

"igazi élősködő libus vagy"

Vagy egy poénos kedvű pasi, aki adja alád a lovat. xD

2017. dec. 23. 14:25
 13/20 Sunshinedoll ***** válasza:
92%
Legalább annyit várok el, mint amennyit én nyújtani tudok. Volt már nálam rosszabb helyzetű pasim, és engem ez visszafogott, mert sose engedhette meg magának a közös programokat, nem az, h engem meghívjon, de magának se fizette a dolgokat, így mindig otthon kellett dekkolni én meg ráuntam. Meg volt olyan is, aki tőlem akart kölcsönkérni :D Kösznem.
2017. dec. 23. 14:39
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen, mi nők genetikailag úgy vagyunk kódolva, hogy bankjegyeket látva erősen nedvesedjünk ott lent. Ez tény, kár vitatni, úgyhogy minimum eurós kötegekkel érkezzen minden randira, ebből igazán érzem, hogy komolyan vesz. Legyen palotája Genfben, 15 luxus autója, hisz mindenki tud egyszerre 15 kocsit vezetni, ezért nagyon fontos, és lehetőleg két hetente vigyen wellnessezni, mert bár én nem fogok mellette dolgozni, de ki kell pihennem azt a stresszt, amit az okoz, hogy folyton a pénzéből vásárolom a luxus ruhákat. Mindezt ugye 25 éves korára maximum érje el, és legyen acélos kocka hasú csődör.

Mert mi panel proli kislányok, mind így jutunk egyről a kettőre. Ezt igazán tudhatnád már.

2017. dec. 23. 14:49
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Azt várom el, hogy el tudja magát tartani. Ennyi. Én is el tudom magamat. Viszont egy kapcsolatban a jövőre is gondolni kell. Nem hátrány, ha majd gyerekvállalásnál mikor az én fizum kiesik akkor az övéből is ki tudunk jönni nagyjából. De az sem érdekelt, mikor párom 80at keresett. Mert láttam rajta, hogy nem szeretne ezen a szinten megragadni, egyszerűen csak nem talált még jobbat. Nekem bőven elég ha valaki törekszik az anyagi biztonságra. Én nem kérek egy forintot sem az ő pénzéből, de ő sem fog kapni az enyémből. A közös otthont, a gyereket, a közös programokat nem fogom egyedül pénzelni. De amíg kettőnk fizetése elég mindenre, addig nem érdekel mennyit keres. Hozza az elvárható minimumot, ami megmarad neki azt meg költse nyugodtan magára, én is azt teszem.
2017. dec. 23. 15:33
 16/20 anonim ***** válasza:

Azért neked egy élősködő liba is jobb lenne mint a semmi. Ugyebár.

Önsajnálatb level 10000

2017. dec. 23. 15:39
 17/20 anonim ***** válasza:

A kérdést nem csak ebből a szemszögből lehet megközelíteni, hanem abból is, hogy a pasik nagy része úgy érzi, hogy megfosztják a férfiasságuktól, ha nem keresnek jobban, mint a társuk.

[link]

Nézd csak meg, hogy milyen kétségbeesett hangvételű találatokat hoz ki a google egy jobban kereső barátnőre.

2017. dec. 23. 16:04
 18/20 anonim ***** válasza:

Nem. Egyelőre párommal mindketten egyetemisták vagyunk úgyhogy tényleges saját vagyonunk, keresetünk nem túl sok van. Családi támogatásból nekem még több is jutott. Kicsit sem érdekel.

Amit elvárok, hogy dolgozzon/tanuljon legalább annyit mint én, hogy ketten, közösen, egyenlő felekként fel tudjuk építeni azt az életet amit szeretnénk.

Hogy addig ideiglenesen kicsit többet kell belefektetnem, vagy meg kell húzni a nadrágszíjat és spórolni olyan dolgokon amin nem tettem eddig, járulékos veszteség, amit érte megéri vállalni.

2017. dec. 23. 17:07
 19/20 anonim ***** válasza:
71%
Anyagilag annyit várok, hogy legyen fix munkahelye, pénze a közös programokra. Engem nem kell sehova befizetnie, mivel dolgozok és van pénzem. De az nyilván alap, hogy nem a 4 fal között töltjük a szabadidőt és nem is az utcán sétálgatva, ez pedig nincs ingyen.
2017. dec. 23. 17:33
 20/20 anonim ***** válasza:
csendes farkaskutya, strohmann es rakottkrumpli
2017. dec. 23. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!