Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha olyan embertől kaptok Karácsonyi üdvözlő Smst akitől nem szeretnétek, arra mit reagáltok?
Figyelt kérdés
Véletlen küldtem egy pasinak, egyszerüen nem töröltem a kontaktlistából, és csoportos smst küldtem.
Amit válaszolt, köpninyelni nem tudok.
Én ha ilyet kapnék max nem reagálok rá.
2017. dec. 23. 07:10
11/11 A kérdező kommentje:
10es
Olyan ismerösnek is írtam egy Kellemes Karácsonyt, akivel most is együtt sétáltam.
Vannak olyanok, akikkel "látszat" ismeretség, formalitás, üzleti kapcsolat.
Elnézést, hogy nem 120 személyes üzenetet írok. És nem kapok szivszélütést, ha sablont kapok. Tudod aki igazán számít annak személyesen vagy a távolság miatt igazi kézzel írt képeslapot küldök.
Az, hogy az illető reggelig a partnerek között szerepelt csak a hanyagságom, hogy törölni se vettem a fáradtságot, miután vége lett köztünk minden.
Valóban csak egy a sok között, és múlt idő.
2017. dec. 23. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!