Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a pasik nagyrésze a termész...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a pasik nagyrésze a természetes, átlagos lányokat szereti, akkor miért csak azóta vesznek észre, hogy sminkelek, csinos vagyok stb?

Figyelt kérdés

Ezer helyen írják online, meg ismerőseim is mindig mondják, hogy nekik külsőre a 0 sminkes, átlagosabb, visszafogott lányok jönnek be, "semmi műanyag", inkább legyen szürke kisegér.

Nos, én olyan voltam 22 évig. Soha nem fordult elő, hogy bárki odajött volna hozzám ismerkedni, vagy ilyesmi, olyan volt, mintha nem léteznék (nem bántam, visszahúzódó vagyok, nem szeretek idegenekkel beszélgetni, csak ténymegállapítás)

Most a munkám miatt "muszáj" volt összekapnom magam. Divatos, nőies ruhákat hordok, a hajam mindig be van lőve, sminkelek, járok körmöshöz, stb, azóta egyre többen próbálkoznak be...

Ilyen jelenségről több nő ismerősöm is beszámolt, szóval ez nem az én egyedi esetem..

De miért van ez?

Én értem, hogy attól, hogy X leírja hogy neki a természetes kell, attól még Y bukhat a sminkelt csajokra, na de az arányok... RENGETEGEN állítják, hogy nekik a természetes kell, mégse próbálkozott be SENKI, miközben elég kevesen mondják, hogy a kikent csajok jönnek be neki, közben meg már többen odajöttek..

Sehogy se jön ki.

Ez a "természetes csajok jönnek be" ez akkor valami összehangolt trollkodás, vagy mi? :D

Vagy hogy térhetnek el ENNYIRE az arányok?

2017. dec. 22. 12:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
33%
Ugyanaz az oka, mint amiért a nőknek állítólag a belső értékek, megbízhatóság, intelligencia számítanak. Csak azért legyen magas izmos férfiállat. És akkor a belső értékek hiánya már elnézhető.
2017. dec. 22. 13:07
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is az az oka, amit már előttem is leírtak többen. A pasik egy százaléka a természetességet úgy képzeli el, hogy, szép nőies alak; szőrtelen test; feszes fenék és mellek; sima, hibátlan, bársonyos bőr; szép, dús, hosszú hajzuhatag; szép nagy fekete szempillák; szép dús, formás szemöldök stb., és még véletlenül sem azt jelenti náluk, hogy itt-ott apró vagy esetleg feltűnőbb bőrhibák vagy pattanások, picit megereszkedett mell, "láthatatlan" világos szempillák stb... Az a kép, amit talán a 7. válaszoló linkelt, abszolút igaz, én is megtapasztaltam...Többször is előfordult már, hogy mikor ki voltam sminkelve, akkor jöttek az ilyen reakciók, hogy "jajj, minek sminkelsz ennyit, nem kellene, sokkal szebb lennél nélüle természetesen, amúgy sem szeretem sminket" stb., mikor pedig megláttak smink nélkül, akkor konkrétan azt hitték, hogy beteg vagyok és rögtön elkezdték kérdezgetni, hogy "úristen, jól vagy?", "mi a baj?", "voltál már orovsonál?"....Én ezen először nagyon ki voltam akadva...

Valamint a másik dolog szerintem még az, hogy a pasik nem is értenek hozzá, nem tudják, hogy melyik sminktermék mire való és hogyan lehet használni. Nekik a smink azt jelenti, hogy ki vagy kenve, mint egy útszáli ku----va (feltűnő, színes, csillámos, köves stb.)..., míg egy szép natúr sminkről el sem hiszik, hogy az smink, pedig azért nőként tudjuk, hogy ott is van bőven.

2017. dec. 22. 14:22
 13/22 anonim ***** válasza:
4%

Persze hogy nem jött oda, mert úgy be voltál öltözve, hogy az se nagyon volt kivehető, hogy nő vagy. Emellett az új melóban tippem szerint nagymacsó "üzletemberekkel" vagy körülvéve, akik prolipresztízsautókkal járnak.

Mellesleg a komoly kapcsolatra vágyó átlagférfi, az nem megy csak úgy oda...barátkozásból lesz valami, munkakapcsolatból, vagy jelezni kell neki.

2017. dec. 22. 14:43
 14/22 anonim ***** válasza:
25%
Mert te 2017-ben arra vársz, hogy valaki "észrevegyen", meg "odamenjen". Ha társat keresel, annak nem az a módja, hogy te kikened-kifened magad, és majd valaki odamegy...
2017. dec. 22. 14:48
 15/22 mikeXxX ***** válasza:
22%
El ne hidd azt a sok s*art amit itt olvastál sok ember észre sem veszi a sminket meg szerintem itt sok ember csak képen látott nőt. Én szeretem a vakolatot most boldog vagy ?38f
2017. dec. 22. 14:56
 16/22 anonim ***** válasza:
59%

Nincs semmi ellentmondás. Nem a pasik nagy része vesz észre, amikor egy kicsit kifested magad, hanem a kisebbik része, akik viszont ismerkednek a csinos lányokkal. A sminkelés, divatos nőies ruhák, lakkozott köröm, frizura, mind jelzések, azt kiabálják: vegyetek észre, tettem érte!

Ez olyan magától értetődő, hogy egy pillanatra el is bizonytalanodtam: nem lehet-e, hogy a kérdésed csak finom provokáció? A valóságban nem szokott így lenni. Aki szürke veréb, az nem is tudja magát jól eladni, aki pedig ért hozzá, hogyan kell kitűnni a tömegből egy kis ízléses sminkkel, ruhával, az nem is hagyja ki, nem is lép ki az utcára enélkül, sőt, reggel akkor is kifesti magát, ha otthon marad.

2017. dec. 22. 15:08
 17/22 A kérdező kommentje:

Lemaradtam valamiről? Sehol nem írtam, hogy régen nagykabátban jártam vagy ilyesmi, egyszerűen nem elegáns, divatos darabokat választottam. Ez nem jelent feltétlenül szakadt melegítőt...

A munkámat illetően meg tévedsz, könyvtáros vagyok, ez a világ távol áll a "nagymacsó üzletemberektől" és a prolimobiljaiktól :D

Hol írtam, hogy arra "várok"?

Idéznék a kérdésemből: "nem bántam, visszahúzódó vagyok, nem szeretek idegenekkel beszélgetni, csak ténymegállapítás"

Ez szerintem nem így van, simán lehet stílust váltani, főleg külsőleg nagyon könnyű átalakulni, sok ismerősömnek ment, láttam már lepukkant punkból csinos üzletasszonnyá változni lányt, vagy sportosból kihívóvá, stb.

2017. dec. 22. 15:17
 18/22 anonim ***** válasza:
58%

#16 vagyok.

Öööö, most még inkább zavarban vagyok. Azt írod sok ismerősödnek ment. Miért rájuk hivatkozol? Miért nem írtad azt, hogy neked ment? Hmmm, elgondolkodtató.

2017. dec. 22. 17:01
 19/22 anonim ***** válasza:
58%
Na jó, csak gonoszkodom! :O)
2017. dec. 22. 17:03
 20/22 anonim válasza:
40%
De tényleg, miért pontoztad le a 16ost? Mégis igaza lenne?
2017. dec. 23. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!