Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszer szeret, egyszer nem?
Heló, nos van egy barátnőm akivel már lassan 3 hónapja vagyunk eggyütt. Decemberben békültünk ki, aztán elkezdtük komolyan venni. Ez múlthéten volt, akkor ölelgettük egymást minden ami kell, aztán most meg, ha odamegyek hozzá csöndben van, ha megölelem egy ideig tűri aztán elmozdul. Ha közeledek hozzá távolabb megy. ,,elvileg" szeret.
Nem tudom mi a hiba bennem. Tudok sütni, főzni, mosni, takarítani. Nem is vagyok a legcsúnyább teremtés, kövér sem vagyok.
Azt vettem észre, mikor nem vagyok ott jó kedve van, beszélget stb. De ha odamegyek csönd van. Aztán nekek semmit nem mondd huzogatja a vállát, bezzeg más fiúk odajönnek akkor beszólogat nekik (poénból) meg stb. Én nem akarok szakítani vele, nem tudná, elviselni hogy mással van. Egyszer nem csaltam meg, fejembem sem volt.
Adnátok tanácsokat mit tegyek? (Nem fontos infó de 3 hónap alatt csók sem esett köztünk, és 19F)
De normális lány most kuki tudja mi van vele.
Nem festi magát, nem a körmével párosul, a haja se kerül 6 millióba. Most nemtudom mivam vele. Elvileg nem velem van a baj, de akkor miért nem mondja el. (A gyakorikérdés nem enged csunyaszavakat :()
Ez bezony valóban nem kapcsolat. Gondolom a lány fiatalabb nálad, azért nem akarja megbeszélni a dolgokat. De ez a passzív agresszív viselkedés egyértelmű jele hogy nem akar ebben a szituban lenni veled.
Szerintem engedd el, mert normális, őszinte szeretetre képes srácnak tűnsz, lesz még lány, aki ezt értékeli.
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!