Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ördögi kör? Hogyan lehetne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ördögi kör? Hogyan lehetne ezt tudatosabban?

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok, az egyetemen megismertem egy arab férfit(jordániai) ,ez még az év elején volt. Barátságnak indult, de aztán az udvarlásával elérte nálam,hogy komolyabban vegyem ,és ahogy megkedveltem egyre inkább,úgy bele is szerettem. Részéről ez csak a cél érdekében történt,mert csak a testiség miatt csinálta. 4 hónapig tartott a se veled,se nélküled ...Nagyon nehéz volt elengednem,amikor végre tisztán láttam,hogy tényleg nincsenek érzelmei felém,és csak a vonzalom erős .

Az egész nyaram erre ment,hogy összeszedtem magam. Részben sikerült is. Azóta volt,hogy visszaestem ,de igyekszem tudatosan kezelni. Ő volt nekem az első szerelmem,előtte senki nem volt rám ekkora hatással.

Most az történt,hogy lehetőségem adódott nyelvtanulás kapcsán új ismeretségekre szert tenni. Még nem személyesen,egyelőre csak netes úton. Köztük van egy pakisztáni srác is, 23 körül lehet ,szintén ő is az egyetemen tanul. Mikor megláttam a képét, alig akartam elhinni ...nagyon hasonlít a jordániai férfira,akiről írtam, csak ő fiatalabb.

Nagyon vegyes érzelmeim vannak ezzel. Néha azt érzem,hogy szeretném őt megismerni,hiszen külsőre nagyon hasonlít rá,és számomra vonzó , de ugyanakkor tudom,hogy ez csak egy dolog... Mostanában az a gondolatom,hogy nem lesz rajta(jordániai) kívül más férfi,aki vonzónak fogok találni,és érdekelne...

Tudom,hogy kultúrális különbségek vannak..más mentalitás,és ez aggaszt is. Nem tudom az okát,hogy a jordániai férfi miért is nem vett komolyan.Illetve több oka is lehet,de a fő okát nem tudtam meg soha.

Szerintetek,ha ezzel a pakisztáni sráccal nyelvet tanulunk ,és barátság szinten tartom a dolgot,akkor ez működhet?

Rossz kezdet ez így?

Nem tudom...én őszintén leírtam,mik az érzéseim ezzel kapcsolatban. Muszlim vallású,amit még csak leírásként láttam...nem tudom,gyakorolja e .

Nem szeretnék elítélő és felszínes lenni. De nem tudom már,hol a határ..

2017. dec. 19. 01:14
 1/7 anonim ***** válasza:

Működhet.

De direkt csak a külföldi flrfiak tetszenek?

A hazai nem pálya?

2017. dec. 19. 01:18
 2/7 anonim ***** válasza:
A muszlin neccesen hangzik. Ha jót akarsz szerintem inkább ne.
2017. dec. 19. 01:19
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem direkt dolog ez.

Az nálam a nagyon meghatározó,hogy az első szerelem ,amit éreztem az ez a jordániai iránt volt.

Azóta mindenkiben őt keresem, külsőre legfőképp...mert belsőre nem ő kell. A jó tulajdonságai nagyon kis arányban voltak a vége felé már..

Úgyhogy én nem zárom ki a magyar srácokat,de valamiért még komolyabb nem alakult

2017. dec. 19. 01:26
 4/7 anonim ***** válasza:
90%

Kulturális okok miatt a muszlim férfiak csak a krvát látják benned. Soha nem fognak komoly kapcsolatba kerülni veled. Ha korrektek akkor meg is mondják, de nem ez a jellemző. Szerelmet kapcsolatot örök hűséget fognak vallani. Ők is tudják és a szüleik is hogy csak muzulmán nőt vesznek feleségül és csak akkor ha szűz.

Ha pokollá akarod tenni az életed akkor nosza.

2017. dec. 19. 01:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Én mindenképp elkerülném a hasonló külsejű embereket pont azért, mert nem a személyiségük miatt tetszenek ajd neked, hanem, mert z első szerelmedre hasonlítanak. Ahogy írtad, nem szerelmet keresel, hanem a szerelmet kivátó személy hasonmását. Ez több vita, konfliktus forrása lehet majd. Mindezek ellenére működhet, persze, hogy működhet, de ahogy most olvasom, te egyelőre a jordániai pasi miatt kedveled a pakisztánit.
2017. dec. 19. 01:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Ebben lehet valami ha csak fel nem lázad a vallása és a szülei ellen érted.
2017. dec. 19. 01:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Azért remélem tájékozódtál azügyben, hogy a muszlim vallásúak között, nem egészen olyan a férfi- nő viszony, mint nálunk.
2017. dec. 19. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!