Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudom, h senki sem gondolatolv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom, h senki sem gondolatolvasó, de mégis szerintetek? Tetszik neki a párom?

Figyelt kérdés

Van egy csajszi ismerősöm, akit monstanában elszoktunk hívni magunkkal partyzni, ha a párommal és pár másik baráttal kimegyünk iszogatni és beszélgetni. Állítólag van barátja, de mégse hozza őt sose magával. Azért kezdtük el hívni a körünbe, mert az egyik havernak megtetszett és gondoltuk, hátha jobban megtudnak ismerkedni.

A múltkor bejött hozzám a kávézóba, amikor már zártam. Elkezdte kérdezgetni, h a párom jön-e be, mert szeretné megkérdezni, h a kocsáját még mindig annyiért árulja-e, amennyit mondott a múltkor. Mondtam neki, h persze jön. Annyira furán kérdezgette, h "De ma? Most nem sokára?", h már kezdtem magamat zavarban érezni. Jött a párom és leültünk beszélgetni az egyik asztalhoz. Semleges témánk volt, majd a páromat kérdezgette, h náluk milyen a munka stb. de a kocsiról egy szót sem kérdezett, amiért elméletileg bejött... Szerintetek a páromat vette célba? Mert nekem nagyon úgy tűnik. Tudom, nem tudhatjátok ti sem, de érdemes rajta tartanom a szememet?

2017. dec. 18. 17:40
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem is lett volna semmi, ha ez nem történik meg. Annyira izgatottan kérdezte, h "De ma jön be? Most? Nem sokára?"... Még szinte idegesítőnek és értetlennek is gondoltam, mert éppen zárást készítettem. Aztán először mi beszélgettünk ketten a csajjal, csajos dolgokról amíg nem jött a párom. Utána is folytattuk egy 10 percig, majd áttértünk ilyen általános ki hogy van dolgokra. De a kocsi téma, amiért ő ott maradt, az nem jött szóba...
2017. dec. 18. 18:17
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat! Nagyon rendesek vagytok, h tanácsot adtok :)
2017. dec. 18. 18:18
 13/18 anonim ***** válasza:
Eléggé úgy néz ki, de jó buta egy lány, ha a kiszemeltje barátnőjét kérdezgeti, hogy a srác mikor jön, stb.:D:D De semmi sincs kizárva, láttam már hasonlóra példát.
2017. dec. 18. 20:45
 14/18 anonim ***** válasza:

"Jött a párom és leültünk beszélgetni az egyik asztalhoz. Semleges témánk volt, majd a páromat kérdezgette, h náluk milyen a munka stb. de a kocsiról egy szót sem kérdezett, amiért elméletileg bejött..."

Én rákérdeztem volna ott és akkor a lánynál, kedvesen, de határozottan, hogy nem a kocsi miatt jött, miért nem teszi fel a kérdéseit?

2017. dec. 19. 13:11
 15/18 anonim ***** válasza:
ja, és a barátod nem furcsálta, hogy megvárta őt csak azért, hogy ilyen "milyen a munka" féle kérdéseket tegyen fel?
2017. dec. 19. 13:12
 16/18 A kérdező kommentje:
Őszintén én teljesen elfelejtettem, h miért is jött be. Nagyon sokszor bejön oda vásárolni és akkor leáll velem beszélgetni, ezért is volt "megszokott", h akkor beszélgetünk. Így utólag gondolkodtam csak, h hisz a kocsiról semmit sem kérdezett. Kérdeztem tegnap a páromat, h ő mit gondol, mert nekem elég fura a szitu. Ő azt válaszolta, h ebbe nem gondolt bele, de reméli, h nem ilyen defektes agyú, h ilyen "indokkal" járkál be, viszont a feltételezésemet elhiszi, h számomra gyanús.
2017. dec. 19. 19:49
 17/18 anonim ***** válasza:
Kíváncsi vagyok, hogy hogyan alakult. Továbbra is érdeklődött a párod iránt?
2018. jan. 18. 00:18
 18/18 A kérdező kommentje:
Azóta nem találkoztam vele, annyit kérdezett, h meddig vagyunk nyitva, mert bejönne vásárolni. Az eset után nem találkoztam vele, pedig nem kerülöm..
2018. jan. 18. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!