Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lenne belemenni a kapcsolatba, ha nincs még szerelem? 23N
Tudom sokan elítélik ezt itt, de barátok voltunk, majd összejártunk szexelni.( Egyikünknek sem volt más.) Emellett napi szinten, mindent egymással beszéltünk meg, ha találkoztunk a szex miatt, utána együtt mentünk el kajálni stb.
Ő vetette fel néhány hete, hogy szeretne többet tőlem, mert kezd többet érezni irántam, és szinte olyan már most is mintha járnánk. A kezdeti szexhez képest, már tényleg teljesen máshogy viselkedik velem. Folyton ölelget, csókkal köszönünk el... Én is nagyon szeretek vele lenni (nem csak a szexre értem) viszont sajnos én még nem érzek többet iránta, viszont elveszíteni sem szeretném.
Szerintetek érdemes így megpróbálnom vele a kapcsolatot? Kialakulhatnak érzelmek? Ő nagyon pozitív ezzel kapcsolatban.
23N
Most miért hazdjunk?
Nem kellesz te sem és a többi mosott agyú libsi nő sem, aki amellett vár el kapcsolatot, hogy rendszeresen kúrogatja valami szerető.
Ráadásul még álszenten ti beszéltek érzelmekről.
Förtelem amit itt sokan csinálnak.
Hú de hasznosak a válaszok!! :D jókat lehet röhögni a sok megmondó emberen :D
Szerintem ha rám hallgatsz akkor a 8-as válaszoló tanácsát fogadd meg! Ugyanis ezt nem ő javasolja, hanem a PÁRJA. Aki valószínűleg Magyarország párkapcsolati szakértője, a lélek ismerője. Tehát ha a párja azt mondja ez a normális, ezt kell tenned! Szex után véletlenül sem lehet szerelmes senki, csakis előtte. Sőt! A házasságig nem is kéne szexelni. Az itt válaszolók is addig vártak! Nem értem te hogy tudtál valakivel lefeküdni egyedülálló, felnőtt, huszonéves nő létedre?? Ha belegondolok elkap a rosszullét, szerintem menj el a templomba és gyónd meg a bűneid mert a pokolra fogsz jutni. A 8-as párja is ezt javasolná neked, hiszen ő férfi! Tehát FOGADD MEG!!!
#10: Igen így érthető. Sok dologban igazad van. Köszi hogy kifejtetted! Én is attól tartok hogy nem lesz szerelem a részemről, amit ugye meg is mondtam neki őszintén. Lehet jobb lenne akkor lezárni vele. Nem akarok önző lenni, és nem azért írtam a kérdésben hogy nem akarom elveszíteni. Bármilyen hihetlen, hiányzik.. emberileg, hiányzik ha éjszakás és alvás előtt nem beszélgetünk, ha nem telefonálunk, ha nem ölel meg...
#11: Nincsen párkapcsolat mellett szeretőm, és nem is volt soha. Nem tudom honnan veszed ezeket. Független vagyok, rajta kívül egy kapcsolatom volt. Összesen 2 férfival voltam együtt egész életemben. Nem kéne belemagyarázni olyanokat ami nem is igaz. Ha neked sikertelenséged van az életedben, attól nem másokon kéne letölteni. Gondolom a kutyának se kellesz.
Én eddig abban a hitben voltam, hogy az ember először elkezd valakivel járni, utána lesz szerelmes... már ha lesz
En simán belevágnék, hiszen eddig minden jó!
A szeremlet amúgy is túlértékelik, vannak annál sokkal fontosabb dolgok is
De te írod, hogy nem ő kell neked. Hát ott a szövegedben.
Akkor más kell? De közben azért összejártok dugni.
Vagy eddig nem jutott el a kis agyacskád?:D
#16: Köszönöm a véleményed!:)
#17: Nekem nem kell senki más. Nem is ismerkedek senkivel mióta vele vagyok. Elég már a kötekedésedből.
Szia !
Érdemes lenne megpróbálnom, mégpedig azért mert ezen a ponton már nincs visszaút, mert egy olyan helyzet állt elő amiből vagy több lesz mint ami most van köztetek, vagy elég rövid idő alatt semmi nem marad.
Ő elmondta, hogy többet érez, vagyis ami most van már nem elég neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!