Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet igaza van a férjemnek, hogy bejövök a szomszéd férfinek?
Egy évvel ezelőtt feltűnt, hogy a nem messze lakó férfi megbámul, ha meglát. Ha egy nap ötször találkozunk ő ötször köszön, mosolyog. Én is kedves vagyok vele, minden hátsószándék nélkül. Férjemnek elmeséltem, hogy feltűnt, talán bejövök neki. Néhány hónapja átjárunk egymáshoz beszélgetni, gyerekek is jóban vannak. Volt még néhány félreérthető szituáció, de egyikből sem lehet határozottan arra következtetni, hogy akarna valamit, és ha a férfi és én beszélgetünk sem lép olyat, ami arra utalna, hogy többet akar.
Ha kettesben beszélgetünk, szinte mindig meséli, mi mindenben segít a feleségének, eléggé dicséri önmagát ezen a téren, kéri a véleményem, mi az, ami szerintem jól esne a feleségének (mert amúgy kismama). El is meséltem páromnak, hogy biztos nem akar közeledni felém, hiszen ezekből arra következtetek, hogy mennyire szereti a párját, férjem szerint meg csak minél jobb színben akarja feltüntetni magát a férfi.
1. Tetszel neki.
2. Nem akar tőled semmit.
Ennyire egyszerű.
lefordítom magyarra:
A kéedező szívesen megdöngettetné magát a szomszéddal, de nem biztos benne, hogy bejön-e neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!