Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, nektek bejönnek a titokza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, nektek bejönnek a titokzatos, kevesebbet beszélő férfiak?

Figyelt kérdés
Lehet vele beszélgetni kettesben, de társaságban inkább csöndben hallgat, olyan aki mindig meg tud lepni, de mégsem mond magáról sokat. Lehet, hogy homályos a kérdés, de biztosan ti is ismertek ilyen személyt, kedvelitek-e?

2017. dec. 14. 20:04
1 2
 11/19 Sunshinedoll ***** válasza:
28%
Vagyis ez az érzelmileg elérhetetlen, a gondjairól nem képes beszélni típusú pasi? Ja, elsőre lehet izgi meg vonzó, de egy ilyennel a kapcsolat totál nulla, szóval nem, nem kéne.
2017. dec. 14. 20:44
 12/19 anonim ***** válasza:
66%

"Hogy válaszoljak is, jobb szeretem ha a pasim a társaság közepe, szeretik, és közkedvelt. Ez bennem elismerésre és büszkeségre ad okot."

Hát az elég szánalmas, ha valaki azon büszkélkedik, hogy a "pasija" (WTF?) közkedvelt. :D

2017. dec. 14. 20:51
 13/19 anonim ***** válasza:
36%
Ahogy nagyanyám mondaná: "egy igazi férfi nem beszél, hanem mond"
2017. dec. 14. 20:52
 14/19 Sunshinedoll ***** válasza:
0%

Nem igaz, hogy a sok beszéd nőies :D :D

A pasik mindig azt hiszik, hogy mi nők beszélünk sokat, de komolyan mondom, a pasik annyit tudnak a semmiről, a nulláról pofázni, hogy konkrétan le tudnék fialni három gyereket nagy unalmamban :D És a legjobb, hogy közben azt hiszik, milyen egyedi meg extra ötleteket, gondolatokat fogalmaznak meg, közben nem, hanem az egész lényük meg a nőket leszólító kísérleteik egy újabb, nem kívánt, ingyen f-szhullám kilökődése a nők mindennapjait jelképező tengerpartra :D

A pasik annyit pofáznak, hogy hihetetlen, közben meg semmit se mondanak el :D

2017. dec. 14. 20:54
 15/19 Diavolino44 ***** válasza:

Itt a valasz a sok Bmw-vel, meg 44-es karral akarok menozni kerdesekre.

Pont ugyanezt tapasztalom, s rengeteget ismerkedek, minden regi elv ami ferfiva tette a ferfit helytallo ma is. Egyet kiveve, ez a “szotlan sarokban ulo a vita vegen asztalra csapo szekely mentalitas” helyett, jo kommunikacios kepesseg lett a fontos.

S a kommunikacio nem egyenlo a szofosassal. S igen, igaza van annak a valaszolonak, hogy a sok beszed noies tulajdonsag, de tudni kell, hogyan beszeltessd a lanyt, de foleg az ismerkedes elejen, meg kell mutatnod azt, hogy veled jo beszelgetni.

2017. dec. 14. 22:14
 16/19 anonim ***** válasza:
#3 Van egy arcod... Rád biztos nem lehet túl büszke senki. :'D
2017. dec. 15. 08:09
 17/19 anonim ***** válasza:
45%

A pletyka és az üres fecsegés szerintem sokkal inkább jellemző nőkre.

2017. dec. 15. 08:12
 18/19 anonim ***** válasza:
Az utolsó exem ilyesmi volt. De velem sem beszélt. Csak és kizárólag az őt érdeklő témáról. Ami javarészt az autó mániájáról szólt. Ha én meséltem neki valamit a tv-Re bambult. Magáról ő sem mondott semmit. Kb olyan volt, mintha olvasnom kellene a gondolataiban, ha valamit nem értettem, akkor úy jött le, hogy én vagyok a hülye, mert ez alap dolog. Idegesítő, és elkeserítő, mert ha kényes téma került elő, akár a kapcsolatunkról is hallgatott, bezárkózott. Semmit nem lehetett vele megbeszélni.
2017. dec. 15. 09:39
 19/19 anonim ***** válasza:

A párom ilyen. Gondolom ez el is mondja, hogy bejön :D

Kettesben egész napokat, egész éjszakákat végigbeszélgetünk még így több év után is, de társaságban egyikünk se érez rá késztetést, hogy tündököljön, ott többnyire elvagyunk csendben. (Egyikünknek sincs gondja a kommunikációval)

2017. dec. 15. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!