Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit éreznek azok akik azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit éreznek azok akik azt mondják hogy egy barát sokkal többet ér a párunknál?

Figyelt kérdés
Ez igaz amúgy? Mert hogy a pasik és a csajok jönnek mennek de a barátság az örökre megmarad.
2017. dec. 13. 13:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Jó, anno, meg a milliomosok gyereke mindig azt mondta a suliban, hogy "hö hö a kabátom többet ér, mint az életetek hö hö"

Sokan mondanak hülyeségeket.

2017. dec. 13. 14:20
 12/18 anonim ***** válasza:
Nekem ha lesz barátnőm, ő a legjobb barátom is lesz egyben.
2017. dec. 13. 14:20
 13/18 anonim ***** válasza:
Miért kéne összehasonlítani a kettőt?
2017. dec. 13. 14:37
 14/18 anonim ***** válasza:
Fiatalokra inkább jellemző, ahol a kapcsolatokat csak próbálgatják. Onnantól hogy meg van az, akivel már hosszú távra tervez az ember, már nem lesz annyira fontos a barátokkal való sörözés, koncert, buli. Akkor már más foglalja le az ember gondolatait.
2017. dec. 13. 14:37
 15/18 anonim ***** válasza:

Ezt meg csak visszatekintve mondtam. Azoknak a barataimnak, akik kitartottak mellettem. Akik elfogadtak, hogy nem hallgatok rajuk es akik vartak, hogy felkaroljanak, amikor en is tisztan latok, miutan szertefoszlott a rozsaszin köd. Fiatalon jellemzö, hogy az ember szerelmi kapcsolatainak nincs komoly jövöje. Olyan barataim azonban vannak, akikkel több evtizedes multra tekinthetünk vissza.

Nem tartanek fent kapcsolatot olyan lannyal, aki szamomra nem legalabb olyan fontos, mint a barataim. De megtanultam azt is, hogy ne hanyagoljam mellette barataimat (es csaladomat). Egy olyan lany, aki igazan szeret elfogadja azt es nem kenyszerit olyan helyzetbe, hogy döntened kelljen. Egy igazi barat is öszinten megmondja a velemenyet, de nem varja el töled, hogy megfogadd minden szavat. Nem feltekeny a baratnödre es nem probal kellemetlen helyzetbe hozni vagy eket verni közetek. Amugy a baratsagok egy jelentös resze sem tart örökke.

De a legtöbb esetben nincs meghatarozott vege, mint egy parkapcsolatban, mert hianyzik belöle a kizarolagossag tenyezöje. Az igazi baratsagok kibirjak az idö es tavolsag es valtozo körülmenyek probajat, amikor mar nem minden nap ülünk egymas mellett az osztalyban vagy par percre az otthonunktol tudunk talalkozni. A baratokbol haverok, aztan ismerösök es vegül idegenek lesznek, akiket alig ismerünk fel az uton es csak foszladozo emlekek kötnek össze bennünket. Szep emlekek. Ha aztan megis felismeritek egymast, nyilvan baratsagosan es örömteljesen emlekeztek vissza es valtotok par szot. Esetleg felveszitek ujra a kapcsolatot. Ez a legtöbb exbaratnövel nem igy van... es nem is celszerü.

2017. dec. 13. 15:12
 16/18 anonim ***** válasza:
szerintem hülyeség. a páromat szeretem a legjobban, mindenki más utána jön.
2017. dec. 14. 00:30
 17/18 anonim ***** válasza:

Egészségükre, engem eddig minden "barátnőm" átbxott, vagy amikor összejött "élete szerelmvéel" megszűntem létezni számukra.

A kedvesem ellenben mindig őszinte hozzám, és soha nem csapott be vagy hagyott cserben, mikor szükségem volt rá.

28n

2017. dec. 14. 18:28
 18/18 anonim ***** válasza:

Hogy mit érezhetnek azok akik ilyet mondanak? Talán vagy nincs párjuk, vagy nem éreznek olyan szoros köteléket a párjukkal mint a barátjaikkal.

Nálam ez azért bukik meg, mert nekem a legjobb barátom egyben a párom is. Eért nincs vagy-vagy. Ő mindkettőt beteljesíti. Persze nem 3 hét vagy 5 hónap hanem 6 év után mondom ezt. 3 hét vagy pár hónap után még nem mondanám ezt...

Ezért szimplán arra gondolok, hogy aki ilyet mondd, az azt érzi, hogy nem egyszerűen nem szerelmes, nem komoly a kapcsolata és nem olyan mély. ennyi

2017. dec. 14. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!