Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tudom visszafogni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom visszafogni magam?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, van barátom már 13 hónapja és nagyon szeretjük egymást. Ő 20 éves és 12 kilóméter választ el minket. De ez nem akadály, hetente találkozunk. De egyszerűen nem tudom magamat visszafogni a féltékenység terén amikor megjön...csak akkor, máskor nem jön rám a hoppáré. Tegnap is összevesztem vele, mert megkért, hogy nézekk meg valamit az egyik internetes site-ján és megnéztem a leveleit...nem olvastam el őket, csak úgy távolról...tudom, gyökérség még belenézni is, de csupán csak a kíváncsiság hajtott. És olyan...fú, nagyon sok levele volt egy csajtól...és akkor elkezdtem ott féltékenykedni...gondolom nem kell ecsetelnem...Ő azt mondta hogy csak ismerkedni akart animésekkel ( animés oldal )...és a fejéhez vágtam hogy " nem kellett volna csajozni amikor már együtt voltunk ". Ez nálla is kiverte a biztosítékot...Tudom hogy nagyon szeret és nem csalna meg soha, de én is tudom hogy egyszer ebből elege lesz...Próbálom visszafogni magam amikor megjön...Mit tehetnék ezenkívül?
2010. jún. 2. 16:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Kérj tőle bocsánatot.
2010. jún. 2. 16:28
 2/8 A kérdező kommentje:
Már bocsánatot kértem...mindig bocsánatot kérek, ha ilyen van.
2010. jún. 2. 16:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Keresztkérdés: melyik a könnyebb? Csinálni valamit, amit nem is kell, ráadásul újra meg újra? Vagy nem csinálni semmit? Főleg ha az utóbbi a kellemesebb... Kérdező, nincs mentség. A te fejedben te vagy a főnök. Csak nevetséges mese, hogy az embert elragadja a hév, meg ilyen baromságok...
2010. jún. 2. 16:47
 4/8 anonim ***** válasza:

1. Illetlen dolog kutatni mások magánéleti ügyeiben, legyen szó a barátodról is akár.

2. Nekem is volt ilyen barátnőm, erős másfél év után az agyamra ment és kivágtam mint a macskát szarni.

Saját érdekedben inkább vegyél vissza, mert lehet Ő is megunja az állandó féltékenykedésedet, holott semmi okod nem lenne rá.

2010. jún. 2. 16:54
 5/8 anonim válasza:
Minden egyes szó előtt számolj 10-ig. ;D
2010. jún. 2. 16:58
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem akarok kifogásokat keresni,de ilyenek csak akkor vannak, amikor megjön...
2010. jún. 2. 17:22
 7/8 anonim ***** válasza:

Ilyen velem is volt.

A barátnőm nálad ezerszer féltékenyebb volt addig, amég azt nem mondtam neki, hogy vagy befejezed ezt a hüLyeséget vagy tényleg adok rá okot, hogy az legyél;D

2010. jún. 2. 19:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Mondjuk a 12 kilométer megemlítése után a "megjön" szó használata alig érthető úgy, hogy a srác jön meg...
2010. jún. 3. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!