Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar hogy a férjem elhízott és nem kivánom így. Más is van ezzel így?
"élvezet volt olvasni a sok fatshaming-magyarán kövérgyűlölő kommentet... magatokról ad sok információt..
szóval kérdező, pánikbeteg 46éves a férjed stb. egészségügyi problémái vannak, arra talán nem gondoltál, hogy lelki bajai miatt eszik? ez egy fajta elnyomás, a stressz levezetés sajnos szerencsétlen formája/jah igen én is kövér vagyok csak, hogy tudjátok/ szóval a hízás az egy jel általában, saját magamból indulok ki, szintén pánibeteg vagyok mint a férjed.
nála bejátszhat még munkahelyi problémák, középkori életszakasztól való félelem, talán veled való házassága se boldog/főleg ha ba-sztatod mindenért, nemhogy leülnél vele megbeszélni mi bántja../
szóval én nem feltétlen csak a férjedet okolnám az elhízásért/nyílván ő eszi meg junk-ot/ de ha te mellette lennél lelkileg akkor együtt ki tudnátok lábalni ebből a szituból, akár elmenni együtt pszichológushoz-nekem ez segített, azóta stresszre nem eszek rögtön. hát ilyen is van, van aki cigizik, alkoholt iszik, drogozik, szerencsejátékozik stb. de ha valaki úristen megeszik egy chipszet akkor már milyen igénytelen-sajnos ebben a gondolkodásmódban van a legnagyobb probléma. ez nem segít a lelkileg kicsit megzuhant férjednek. támogasd lelkileg és magától rájön, hogy változtatni kell az életén, hogy egészséges legyen hosszabb távon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!