Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha bejelöltem egy lányt és írtam neki, és előzetesen váltottunk is pár szót de nem jelöl vissza akkor érdemes megkeresni még személyesen?
3.: ő láthatóan nem (bár ezt nem a legkorrektebb módon közli).
23/N
Mi a pontos sztori?
Személyesen beszélgettek? Hol ismerted meg?
Ha személyesen, lehet, hogy nem vagy neki szimpi.
Odamentem egy lányhoz a suliban akit már hetek óta kiszemeltem. Próbáltam megkeresni a sulis csoportban 1000 ember közül 2szer de nem találtam. Ezt elmondtam neki is és megkérdeztem a nevét. Elmondta a keresztnevét de nem mondta hogy nincs benne a csoportban. Annyit tett hozzá hogy hajrá. Aztán hamar kiderült hogy nincs benne a csoportban de végül más úton módon rátaláltam nagy nehezen.
Ha tudtam volna a nevét akkor sem akartam volna csak úgy bejelölni mert láttam a suliban, ezért is mentem oda hozzá.
Csakhogy arra sem méltat hogy visszajelöljön. Én teljesen normálisan mentem oda hozzá és beszéltem vele.
Szerintem hagyd. Legyen önbecsülésed. Az drága kincs. Ha akart volna vissza igazolt volna. Így csak megalázod magad.
Ne fuss olyan után aki nem méltat még erre sem.
Te megpróbáltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!