Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 20 évesen mennyi szex partner...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 évesen mennyi szex partner "fogadható" el egy lánynak?

Figyelt kérdés
2017. dec. 9. 23:04
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
67%

"Számomra (női szemmel) annál értékesebb egy nő minél kevesebb pasival hempergett."

Ja, mert neked 3 volt? Akkor te most talán értékesebb lennél, mint más? Hát ettől nem leszel értékesebb.

2017. dec. 9. 23:22
 12/28 anonim ***** válasza:
72%
Elnézést a nyelvtanilag helytelen mondatalkotásért, de lassan ki sem látok a fejemből...
2017. dec. 9. 23:22
 13/28 anonim ***** válasza:
13%
Hát el kell dönteni, hogy te mennyire vagy "régimódi" vagy "modern". Mert ha utóbbi, akkor tkp. mindegy. Cserébe nincs túl sok jogod elvárni a férfiaktól sem "régimódi" erényeket...
2017. dec. 9. 23:23
 14/28 anonim ***** válasza:
70%
Engem se férfiban, se nőben nem érdekel, hogy éli a nemi életét, egyedül a megcsalást ítélem el. Abszolút nem szokott érdekelni ilyen szempontból a randipartnereim előélete. Mit számít? Meg ki vagyok én, hogy mások felett ítélkezzek? Ezen nem fog múlni semmi, senki nem lesz ettől értékesebb/értéktelenebb, és úgyis mindenki hazudik erről, vagy legalábbis nem fogod tudni kideríteni, hogy igazat mond-e.
2017. dec. 9. 23:29
 15/28 anonim ***** válasza:
37%
0-tól olyan 3-ig okés, afölött már elgondolkoznék rajta, hogy nem e-egyik kapcsolatból a másikba röppen, illetve minél több szexpartnere volt, valószínűleg annál kevésbé tudnám én is komolyan venni a dolgot.
2017. dec. 10. 00:24
 16/28 anonim ***** válasza:
76%

Ez nagyon szubjektív. Valakinek tíz, másnak meg házasság előtt egy sem. Megint másokat pedig nem foglalkoztat a dolog. Az a szép a szabadságban, hogy te lefeküdhetsz a fél várossal, más pedig erről véleményt nyilváníthat.

Ilyen kérdéseket feltenni tehát hülyeség, meg úgyis csak tömeges lepontozás lesz a vége. Annyira vicces jelenség ez, amúgy. Mármint a lepontozás. Szerintem tök sokan így élik ki a frusztrációjukat, hogy azonnal pirosat nyomnak mindenre, ami nem 100%-ig egyezik a korlátolt nézeteikkel. A kedvencem, amikor ellenérvet senki nem hoz, csak simán 0%-on áll egy válasz.

2017. dec. 10. 01:25
 17/28 anonim ***** válasza:
76%
Nem mindenkinek minden részetet az életedből. azt sem, hogy hány pasival voltál eddig. Akivel eljut oda a kapcsolatotok, hogy egymást akarjátok és egy pár lesztek, elfogad úgy ahogy vagy, a múltaddal együtt. Nem hátra kelll nézni, hanem előre, és a jövőtöket építeni.
2017. dec. 10. 06:30
 18/28 anonim ***** válasza:
49%

1-2

29F

2017. dec. 10. 07:31
 19/28 anonim ***** válasza:
61%

hülyeség ezt leltározni - ez volt az útja hozzád ( ha ezért a kérdés).

Az meg szánalmas, ha valaki olyat kérdez, amire nem birja el az egyenes választ.

2017. dec. 10. 08:18
 20/28 anonim ***** válasza:
0%
Egyszerre maximum 3, osszesen szerintem 50 korul lehet az atlag.
2017. dec. 10. 08:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!