Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 évesen mennyi szex partner "fogadható" el egy lánynak?
"Számomra (női szemmel) annál értékesebb egy nő minél kevesebb pasival hempergett."
Ja, mert neked 3 volt? Akkor te most talán értékesebb lennél, mint más? Hát ettől nem leszel értékesebb.
2017. dec. 9. 23:22
Elnézést a nyelvtanilag helytelen mondatalkotásért, de lassan ki sem látok a fejemből...
2017. dec. 9. 23:22
Hát el kell dönteni, hogy te mennyire vagy "régimódi" vagy "modern". Mert ha utóbbi, akkor tkp. mindegy. Cserébe nincs túl sok jogod elvárni a férfiaktól sem "régimódi" erényeket...
2017. dec. 9. 23:23
Engem se férfiban, se nőben nem érdekel, hogy éli a nemi életét, egyedül a megcsalást ítélem el. Abszolút nem szokott érdekelni ilyen szempontból a randipartnereim előélete. Mit számít? Meg ki vagyok én, hogy mások felett ítélkezzek? Ezen nem fog múlni semmi, senki nem lesz ettől értékesebb/értéktelenebb, és úgyis mindenki hazudik erről, vagy legalábbis nem fogod tudni kideríteni, hogy igazat mond-e.
2017. dec. 9. 23:29
0-tól olyan 3-ig okés, afölött már elgondolkoznék rajta, hogy nem e-egyik kapcsolatból a másikba röppen, illetve minél több szexpartnere volt, valószínűleg annál kevésbé tudnám én is komolyan venni a dolgot.
2017. dec. 10. 00:24
Ez nagyon szubjektív. Valakinek tíz, másnak meg házasság előtt egy sem. Megint másokat pedig nem foglalkoztat a dolog. Az a szép a szabadságban, hogy te lefeküdhetsz a fél várossal, más pedig erről véleményt nyilváníthat.
Ilyen kérdéseket feltenni tehát hülyeség, meg úgyis csak tömeges lepontozás lesz a vége. Annyira vicces jelenség ez, amúgy. Mármint a lepontozás. Szerintem tök sokan így élik ki a frusztrációjukat, hogy azonnal pirosat nyomnak mindenre, ami nem 100%-ig egyezik a korlátolt nézeteikkel. A kedvencem, amikor ellenérvet senki nem hoz, csak simán 0%-on áll egy válasz.
2017. dec. 10. 01:25
Nem mindenkinek minden részetet az életedből. azt sem, hogy hány pasival voltál eddig. Akivel eljut oda a kapcsolatotok, hogy egymást akarjátok és egy pár lesztek, elfogad úgy ahogy vagy, a múltaddal együtt. Nem hátra kelll nézni, hanem előre, és a jövőtöket építeni.
2017. dec. 10. 06:30
2017. dec. 10. 07:31
hülyeség ezt leltározni - ez volt az útja hozzád ( ha ezért a kérdés).
Az meg szánalmas, ha valaki olyat kérdez, amire nem birja el az egyenes választ.
2017. dec. 10. 08:18
Egyszerre maximum 3, osszesen szerintem 50 korul lehet az atlag.
2017. dec. 10. 08:53
Kapcsolódó kérdések: