Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy buliban a baratnöm palija "veletlenül" mindig hozzamert, hozzamsimult, szerintem nem akart semmit csak flortolni. Szerintetek bejövök neki?
Sóhaj. :(
Imádom az ostoba, értetlen, magától elszált csajok hatalmas problémáit olvasni...
Mit tudom én, hogy bejössz-e neki?!? Semmit nem tudok sem tólad sem róla. Gondolom annyira bejössz neki, hogy meg akarjon dugni. Most jobb?
És őszintén erre büszke vagy?!
Nekem már a barátnőm exe tabu, nem h még ezen gondolkodnék, h vajon bejövök-e neki, mert " mindenki szerint szép vagyok".. Nem vall egy őszinte, fontos barátságra, h azon agyalsz, h a palijának tetszel-e...Ezen meg a "mindenki szerint" szövegen pedig nevettem :DDD A szépség relatív, nem jössz be mindenkinek, nyugodj meg!
Ha a kerdes nem csak kitalalt, akkor jo nagy budos ribike vagy. Es meg szepen fogalmaztam.
Egyszer mert volna egy baratnom pasija, hozzam ugy viszonyulni...biztos kiteptem volna a hereit, utana elso dolgom lett volna bemartani.
De szerencsere en megvalogatom a barataimat...
Tetszett neki a ruhád tapintása. Biztos valami jófajta anyagból készült (vagy Pervollal mosod).
(kislány, felnőtt párkapcsolati kérdés, szerinted mégis mi az istennyilát akar egy pasi, aki simulgat egy nőhöz?)
Ha közeli barátnő, ha nem, még ha nem is a baratnőd, egy kapcsolatnak tabunak kellene lennie számodra. Elég undorító viselkedés, h ráadásul még mentegetőzöl is, h mennyire is vagytok jóban. Itt nem is erről van szó, hanem az emberiségről, amiből te ezek szerint 0 vagy. Sok boldogságot.
U.I. : Azt remélem végig gondoltad, h ha a srác a bnője mellett “taperolt”, akkor a te esetedben sem viselkedne másképp, ha veled lenne :) Bár meg is érdemelnés
Te az a tipikus könnyen kapható rittyó vagy, akin egy sörözés alkalmával minden pasi röhög, mert mindenkinek megvoltál? :D
Valszeg nem azért flörtölget veled (ha valóban így van), mert ellenálhatatlanul gyönyörű vagy, hanem mert könnyen kaphatónak gondol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!