Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza van Red Vixennek?
ma 15:34
Te most ez komolyan gondolod? Hogy nem számít hogyan néz ki a másik mert, ha szimpatikus és jól elvagytok akkor onnantól ledőlnek a falak? Ismét csak... tapasztalatom szerint egyedül a vak emberek nem felszínesek. Első sorban a külső dönt, a többi már csak jön magától. Kémia ide vagy oda, ha nem tartok valakit vonzónak akkor minek vele kapcsolatot kialakítani?
Hmm. Veled beszélgetek most privátban? :D Mert kb. azokat idézed amiket én írtam neked.
Ám szerintem is hülyeség. Külső dönt elsősorban. Még, ha nem is tetszik annyira az illető elsőre. Tudom is én, van egy kisebb pocakja vagy nagyobb az orra/elálóbb a füle mint az megálmodott ideálodnak, akkor is be kell, hogy jöjjön annyira, hogy el tudd vele képzelni a dolgot testileg.
Ha meg valaki nem jön be akkor az nem fog tudni kompenzálni semmivel, teljesen mindegy, hogy személyiségre milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!