Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Facebookon megismerkedtem egy 58 éves férfivel én 28 vagyok nő. Éjjelente mindig gondolataimban van szép elképzelésem van vele kapcsolatban. Kérdezem ez kölcsönös lehet? A kedvesemmel is gondolatban együtt vagyunk?
Nem értem a kérdésedet, teljesen ellentmond a válaszodnak.
Ha már együtt éltek, akkor miért írod,hogy gondolataidban szép elképzelésed van Vele kapcsolatban? Együtt élitek a mindennapjaitokat, Melletted fekszik az ágyban, nem?
És hogy a kedveseddel gondolatban is együtt vagytok-e?
Nehéz elképzelni azt,hogy hosszútávon is működőképes lesz ez a kapcsolat.
Az elején még minden jó, de nem kizárólag a tartalmas szexcsatákról szól minden.
Ekkora korkülönbséggel nem létezik,hogy hasonlóan gondolkodtok az életről, ha ez mégis így van, ott valami nem stimmel valamelyikteknél.
Meg kell ismerned személyesen hogy valóban egy álompasi e.
Egyébként pedig nem igaz hogy az ötvenesek bácsik, nagypapik. Inkább a nőkre igaz.
Én 35 évesen ismertem meg a párom aki akkor 17 volt. 7 éve vagyunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!