Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A képek alapján ők átlagos vagy átlag alatti férfinak számítanak?
2017. dec. 7. 19:47
2/18 anonim válasza:
kicsivel átlag alatti. De ha engem kérdezel ez az átlag ami kint szaladgál az utcákon
4/18 A kérdező kommentje:
Pont azért kérdezem, mert az utcán nagyon sok ilyen pasi szaladgál, nem is olyan csúnya lányokkal.
2017. dec. 7. 19:51
5/18 A kérdező kommentje:
A harmadik egy kicsivel átlag alatti, de a többi nekem még simán átlag. Csak kíváncsi vagyok másik véleményére is.
2017. dec. 7. 19:53
6/18 anonim válasza:
Szerintem a szakállas mackósok aranyosak. Átlagosak.
A harmadik is átlagos, csak nem áll neki jól a mosoly, de a szeme, szemöldöke szép. Mondjuk ennyi fotó alapján eleve nehezebb dönteni, élőben kell látni, beszéd, gesztikuláció, stb.
az meg hogy kinek mi a szép :) Mondták már az egyik porcelánbőrű, modellkedő barátnőmre is hogy undorító. Ki érti.
7/18 anonim válasza:
Mondhatnank hogy atlagos mert nagyon sok ilyen ferfi maszkal de a vonzosagi skalan atlag alattiak
8/18 anonim válasza:
"Mondhatnank hogy atlagos mert nagyon sok ilyen ferfi maszkal de a vonzosagi skalan atlag alattiak"
Na ja, a nők a pasik többségét rondának tartják. A férfiak a nők többségét átlagosnak. De azért gonosz férfiak, csak a külsőt nézik! :(
9/18 anonim válasza:
Amennyiben manapság átlagosnak mondható az elhízás és az igénytelen öltözködés, akkor azok.
10/18 anonim válasza:
Attól függ mit értünk átlag alattinak?
Mert lehet hogy neked az, míg a másiknak átlagos... Ez szerintem emberfüggő, kinek mi az ideálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!