Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők a férfiak alig 10%-át tartják csak jó pasinak, mégis majdnem minden nő kapcsolatban van 18 és 25 között?
Két gyakoris ős igazság, mégis ellentmondanak egymásnak.
Egyik részről azt hallani, a nők csak a férfiak töredékét veszik emberszámba (legyen az 100 féfiból 10), mégis minden nő szinte (legyen ez 95 például) kapcsolatban van.
Akkor mégis kivel?
A 18-25 közötti női korosztályra hajt az összes férfi: a nemi érésen éppen átesett tinitől a halálos ágyán fekvő öregapóig mindenki, 12-től 99-ig bezárólag.
Itt semmi ellentmondás nincs. Sajnálom haver.
Hát ezt te is ki tudod számolni:
¼*(₀∫²6*x²*dx)*limռ*∞(32,432*n²)/[(6*n⁴)+1]6^(log[2](/(131276)))+1*(√2 * 134636,54329)* limռ*∞(3*n²)*¼*(₀∫²6*x²*dx)*limռ*∞(3*n²)/[(6*n⁴)+1]64234^(log[2](/(16654)))+1*(√654635253242352 * 153245239)* limռ*∞(3*n²)
Ez a tíz százalék nem igaz így ilyen formában. Statisztika amit tudok, olyan van ami csak a külső alapján a férfiak 80%-át átlag alattinak tartja, de a nőknél nem a külső a legmérvadóbb, hanem a férfias személyiség, szóval csak a külső alapján nem lehet ilyent kijelenteni.
Ami miatt leginkább érezzük a különbséget az szerintem a korkülönbségek miatt lehet, példának vegyük magamat, 22 éves vagyok, és nekem a 16-22 éves csajok között vannak, akik vonzóak. Ellenben egy 22 éves lánynak 22-től akár a kora harmincas férfiak is játszhatnak így nyilván ez utóbbi egy nagyobb halmaz. Persze 40 körül ez meg pont fordítva van.
Meg még ott vannak apróbb dolgok, pl a korfa, vagyis nagyon picivel a fiatal korosztályban több a férfi, illetve pont a 16-25 éves korig keskenyedik a korfa:
Meg még kisebb mértékű dolog, hogyha egy macsó háremet tart, vagy ha külföldi párja van valakinek stb. ami ezt befolyásolhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!