Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szegény nők milyen alapon várnak el gyakran módosabb férfit maguknak, miközben ők maguk annyi teljesítményt se adnak le hogy kiemelkedjenek a szegénysorból?
Egy szegény nő max. egy szintén szegény pasira ácsingózhat. Miért? Azért mert a mai tudásalapú vilgában elsősorban a teljesítmény, tehetség, szorgalom, kitartás a fontos.
A szegény emberekben ezek közül aligha szokott bármelyik is meglenni.
Miért álmodoznak akkro sokszor mélyszegény nők a módos lovagról? Nincs önkritikájuk?
Te komolyan azt kéred számon, kiről álmodozik valaki? Nem mindegy az neked? Had álmodozzon akiről akar. Nem hiszem, hogy tömeges jelenség lenne, hogy jól szituált pénzes pasik a gyártó sorról szerzenének barátnőt, úgyhogy ez csak álom marad. Én is egy hűséges, intelligens, korban hozzám illő férfiről álmodozom, aki elfogad gyerekkel együtt és anyagilag kb ott tart ahol én, és erről az álomról nem vagyok hajlandó lemondani és összejönni valami lepukkant pasival, mert gyerekesként nekem ez jut. Mindenki maga dönti el, kiről, miről álmodozik.
Amúgy akikről te írsz, nem mélyszegénységben élnek, csak szegények. A mélyszegény más és azokból is akad vagy egy millió az országban.
Utolsó : csak azt várhatjuk el a másiktól, amit mi is megugrunk. Ezért nem várhat el egy szegény se módos párt..
Vagy te szeretsz elvárni olyan dolgokat amiket te se ugrasz meg? Milyen alapon?
Jajj,,kérdező milyen egy okàdék vagy te...
Képzeld el, hogy én egy gyàrtòsoron dolgozom havi 90ezerért. A vőlegényem akivel màr több, mint4 éve együtt vagyok, egy épìtkezési cégnél vezetői beosztàsban dolgozik, havi 450.000 ft-ot keres. Ez ìgy volt akkor is mikor megismerkedtünk. Le se tudtam volna magamròl vakarni, ha akartam volna se, mert annyira kellettem neki. Nyilvàn jobb életem van mellette, mint azelőtt, de nàlunk ilyen dolgok fel sem merültek amikről te ìrogatsz. Képzeld csak el, hogy nàlunk a klasszikus dolog működik. Ő egész nap tàvol van, én délutàn fél 3-kor màr itthon. Miutàn hazajöttem, takarìtok, főzök, bevàsàrlok. Mire hazaér kaja és rendezett otthon vàrja. Simàn délutàn 5-6 òra van mire befejezem a napi dolgokat és utàna ha nem vagyok tùl fàradt magammal foglalkozok, este pedig együtt vagyunk. Nàlunk ez a természetes, hogy a FÉRFI a fő csalàdfenntartò, a nő meg őrzi a tűzhely és az otthon melegét.... miutàn ledolgozta a maga 8 òràjàt a gyàrtòsoron. Egyébként a sògornőmék is pont ìgy élnek, csak nàluk màr van gyerek. Làss csodàt, nincs ebből semmi gond :D te meg egyedül fogsz elszàradni.
"Nàlunk ez a természetes, hogy a FÉRFI a fő csalàdfenntartò, a nő meg őrzi a tűzhely és az otthon melegét.... miutàn ledolgozta a maga 8 òràjàt a gyàrtòsoron. Egyébként a sògornőmék is pont ìgy élnek, csak nàluk màr van gyerek. Làss csodàt, nincs ebből semmi gond :D te meg egyedül fogsz elszàradni."
Kíváncsi lennék mit szólnál ha a pasid is 90 nettót keresne mint te.
Ja, lehet akkor már össze se jöttél volna vele ugye...
De legalább te bejársz valahová dolgozni, végülis ez is valami.
Sok nő ilyen esetben csak ülne otthon és egész nap feminista fórumokra írogatna, meg szoliba meg kozmetikushoz járna tovább kopasztva a pasiját.
Szóval legalább te adsz valamit a látszatra és végülis ez is valami.
Még ha egyértelműen is látszik hogy itt bizon a férfi tartja a vállán az egészet...
Minden szegény nőt megkérdeztél talán?
Én is rossz körülmények közül jövök, amióta önálló vagyok, dolgozom, illetve tanulok is, hogy ne csak egy helyben álljak, hanem haladjak is.
Az első dolog az volt, legyen megtakarításom és teljen az iskolára, így volt idő, amikor két munkahelyen dolgoztam egyszerre a hónap minden napján.
Egyedül fizettem mindent, sőt, egy ideig részben a páromat is eltartottam, jelenleg is csak azért keres többet, mert neki jár az ösztöndíj meg némi egyéb támogatás, nekem meg nem.
Ismerek olyan nőt, akit te leírtál, de messze nem az az átlag.
Tán módosabb vagy az átlagnál, hogy ilyesmi miatt aggódsz?
Ezt erősen brnézted. A mai, nem tudásalapú társadalom, mert a nagy pofa, gátlástalanság, sunyiság ami fontos. Lásd politika, celebek, billgéc, kokósbrókerek, stb.
Nem, a szép nőknek nemnagyon van önkritikájuk, és mivel óriási rájuk a kereslet, és a facebook, instantgramm, társkereső oldalak óriási ego tuninggal látják el őket, ki is használják.
Kérdező, én egyetértek veled, szerintem is szánalmas, ha valaki lusta tanulni, képezni magát, de azért elvárná, hogy a párja meg eltartsa, vagy legalábbis anyagilag kényeztesse. Kb mint mikor szüleim elváltak és apum összejött az egyik gyártósoron dolgozó beosztottjával, aki 45 évesen is ugyanott tart, mint 20 évesen, minimálbérért dolgozik 3 műszakban, most meg röhög a markába, hogy összejött a főnökkel és kapott tőle egy fél házat. De persze, biztos csak azért van vele, mert úgy szereti, semmiképp sem a pénzéért..haha:D
Én úgy gondolom, hogy mindenkinek megvan a lehetősége arra, hogy jó életet teremtsen magának, ha ehhez lusta, akkor ne mástól várja a megváltást. Az ilyenek szó szerint paraziták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!