Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti összejönnétek egy olyan férfival aki csomagfutárként dolgozik?
Azert nem dolgozunk olyan vészessen sokat.
n25
Van párom, de sosem volt fontos számomra, hogy mit dolgozik.
A lényeg, hogy legyen igénye a munkára , ne arra alapozzon, hogy majd eltartja valaki + az állam.
Nem szégyen egyik munka sem szerintem.
Nem fogok hazudni, akik magasabb iskolákat végeztek, azoknak általában igényük van arra, hogy a párjuk is hasonló legyen.
Értsd egy fogorvosnő lehet, hogy csak olyan párok közül válogatna, akik egyetemet végeztek.
De ez nem törvényszerű, ugyanúgy van aki orvosnő és a párja meg "csak" szakmunkás. Nem vagyunk egyformák, ismerkedj aztán kiderül.
Én szerintem ne fûzz nagy reményeket egy fogorvosnõhöz hiszen magas egzisztenciàja van,a havi fizuja neked féléves kereseted.
Nem mondom lenézne de hatalmas a szakadék.
Õ hozzàszokott a wellneszekhez,étteremhez,külföldi nyaralàshoz plusz ha még szexi is gondolhatod milyen atom szétsportolt,sikeres minimum fél millàs fizetésû pasik veszik körül.
Nem tudnàd a szintet hozni kérdezõ ez baj,fõleg ha a csalàdja egy komoly arisztokrara szerû akkor az apja kicsinàl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!