Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, milyen női testalkat tetszik?
Figyelt kérdés
Pontosabban, csak a combok a kérdés most.
1, Amikor a lány combja és lábszára ugyanolyan vékony
2, Szintén vékony lábak, de már nem egyforma vastag combtőtől bokáig
3, Àtlag vastagságú combok
4, Husi combok
5, Sportos combok
2017. dec. 5. 19:20
11/20 A kérdező kommentje:
Én minden választ felpontoztam, mind a kérdésre jött, így mind hasznos.
2017. dec. 5. 19:45
12/20 anonim válasza:
Legjobban az átlag, utána a sportos. Husi is jó, ha nem túl narancsbőrös.
13/20 anonim válasza:
Csak megjegyzem, hogy a 3-as kategóriából a 2. egyáltalán nem átlag comb, hanem bőven sportos. Senkinek nincs ilyen lába magától.
15/20 anonim válasza:
Nekem olyan lábaim vannak, mint a 2esből a 2es, nagyon elégedett vagyok velük annak ellenére, hogy minimális izom és zsír van csak rajtuk.
17/20 anonim válasza:
Mit sportolsz kérdező? :D Nekem a 3-as a befutó
18/20 A legrosszabb válasza:
Véleményem szerint a 3-as kategóriában is vékony combok vannak, nem átlagosak. A 4-es húsos sonkák viszont nem rosszak, ez még épphogy nem a kövér kategória: masszív segg, masszív combok, tudnék velük mit kezdeni, lenne állandó helye a tenyeremnek, az tuti.
19/20 anonim válasza:
pont a jókat hagytad ki...kb egyik sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!