Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Három nap az új német barátnőnél - mit hogyan?
Sziasztok!
Interneten elkezdtem beszélgetni 1 éve egy aranyos német lánnyal. Minden nap írunk egymásnak, nagyon sokat beszélünk. Úgy érzem, hogy nagyon megkedveltem őt és ő is engem. És ezt ő ki is mondta, hogy szeret engem, stb.
A téli szünetben 3 napot fogok náluk tölteni, már nagyon várom. Szüleimnek is mondtam itthon, kicsit furcsának tartják, de részükről rendben. A lány szülei azerint teljesen rendben van a dolog és örülnek, hogy megyek. 27-én megyek, egy kis ajándékkal készültem a lánynak, szerintetek ez így jó? Vigyek a családjának is valamit?
Ha először meglátjuk egymást ölelés/puszi/hogy köszöntsen?
Szerintetek meddig jutunk el ez alatt a 3 nap alatt, puszi, csók, ölelkezés, ...?
Én mindjárt az osztrák határ mellett lakok, kintre járok fősulira is. Autóm van
Ti mit szóltok mindehhez? Van esély, hogy a későbbiekben rendszeresen találkozzunk és akár komoly kapcsolat is legyen közöttünk?
A lány mindjárt 18 éves, én 20 vagyok.
UI.: Miket vigyek magammal erre a 3 napra? Tudnátok segíteni? Nem akarok semmi fontosat itthon felejteni.
Megköszönném ha lenne valaki olyan rendes és itt válaszban vagy privát üzenetben segítene nekem. Előre is köszönöm! :)
A rabbi találkozik Grünnel és azt mondja neki:
- Igaz az Grün, hogy a Swarc lányának udvarolsz?
- Igaz, rabbi.
- De hát neked feleséged van.
- Igaz rabbi, de már köhög...
a Swarc itt most német lesz nem zsidó ok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!