Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna a párodban, ha sok mindent számolna?
Persze hogy zavarna.
Mi a francért kell számolgatni? Nem hiszem el.
Miért kell számolnia? Instant szakítanék is vele.
Sőt, meg ne tudjam hogy egyáltalán olyan dolgon gondolkodik amit én nem engedtem meg neki...
- Drágám ma 145db tányér van a szekrényben 8db a mosogatógépben és egy a hűtőben 2-hiányzik...Hol van?
-Ó a Laciéknak vittünk sütit,anyáméknak meg kocsonyát emlékszel édes'!
-Huh de jó,mostmár nyugodt vagyok....főleg,hogy a kilincsek is a helyükön vannak .
-Deee a 12-ablak közül a konyhai mintha összement volna hm-hm...
-Óh szerelmem csak az ünnepi függöny miatt tűnhet úgy,pontosan 12-megfelelő méretű ablakunk van.
-Hú jóh...most már megnyugodtam....őöööm- eez a kg cukor itt látod valami nem stimmel vele talán pár szem hiányzik belőle....
-Drágám számold meg nyugodtan itt a konyhában meg a sárgaborsót és a babot is ....-áttjött a Béla és míg te számolgatsz addig mi is megszámoljuk a hálószobában hány db tollpihe van a kispárnákban....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!