Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/25 anonim 

válasza:

Számomra nagyon prolis a külseje...
13/25 anonim 

válasza:

Teste szép, arcát nem látni, szóval a teste szimpatikus.
14/25 anonim 

válasza:

A külső néha csal. 5 perc beszélgetés után tudnék választ adni a kérdésre.
15/25 anonim 

válasza:

ahaaa. tezszik minden porcikája
16/25 anonim 

válasza:

Amit látok külsőre teljesen oké nekem. Megismerkednék vele belülről is. :)
17/25 anonim 

válasza:

Alak ( test) 10/8,5...szuper. Arc fontos lenne, de nem látszik...de ami még fontosabb, hogy milyen belső tulajdonságai vannak.Kicsit cicababásnak tűnik...de biztosan megnézném, ha találkoznék vele 😀
18/25 anonim 

válasza:

Feje nemisláccik. Ilyet bármilyen ocsmányság tud készíteni magáról, nekem is sikerülne. Sőt, szerintem még bikiniben is be tudnék pózolni úgy, hogy jónak tűnjön a gusztustalanul aránytalan testem és a rusnya fejemet meg eltakarom a hajzuhatagommal meg a telefonommal. Fake jónőség pipa, mehet instára.
Így kérjetek képet priviben, srácok...
19/25 anonim 

válasza:

vegyen egy rendes gatyát és kérdezd meg újból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!