Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meddig érdemes várni a szerele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig érdemes várni a szerelemre?

Figyelt kérdés

Korábban sokat kérdeztem ezzel kapcsolatban és sok lány mondta azt hogy várjak türelemmel, mert úgyis akkor talál meg a szerelem, amikor a legkevésbé várom...

rendben van, én elhiszem (bár nem biztos, hogy kéne... ez mégiscsak a hírhedt gyakorikérdések.hu) , hiszen minden bizonnyal tapasztaltabbak ezek a téren egyesek, mint én

de...

én már 2 éve próbálkozok párkereséssel, sőt régen még kevésbé aktívan, mint most, mégse volt semmi

még két évet nem hiszem, hogy bírnék várni, mert előbb akasztom fel magam...

na jó, ezt ne vegyétek komolyan, de ebből körülbelül sejthető, hogy mennyire elegem van az egyedüllétből

mennyi ideig érdemes várni?

16F (igen, tudom, még fiatal vagyok nagyon...)

2010. jún. 1. 17:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Velem is pontosan ugyanez van. =(

16/L

2010. jún. 6. 21:22
 12/14 anonim ***** válasza:

Igen, tényleg nagyon fiatal vagy!!!

16 évesen ne akarj már mindenképpen hősszerelmest játszani!

Figyelj, a jelenlegi pasim 20 éves, én vok a 2. barátnője (előttem félévvel volt egy másik csaja, vele veszítette el a szüzességét, kb. 3 hónapig voltak együtt, mindketten szüzek voltak)...

DE!!! Mondok még egyet! Az előző barátom 24 éves volt, amikor megismerkedtünk és én voltam neki az első nő az életében! Semmi baj nem volt vele külsőleg, jó nem egy Brad Pitt, hanem egy átlagos srác, de diplomás, okos gyerek...csak kicsit félénk, ennyi!

Ne siettess semmit, de nagyon komolyan mondom... Majd eljön az igazi!

21/L

2010. jún. 6. 21:23
 13/14 anonim ***** válasza:

ha nem teszed meg az első lépést, nem lesz csajod sosem

ezt ne feledd

2010. jún. 6. 22:15
 14/14 A kérdező kommentje:

21:23 - igazad lehet... :) de azért ha lehet, és nem szeretnék 18-19 évesen "csókszűz" maradni

22:15 - már legalább 60-szor megtettem az első lépést, és semmi... jó, igaz hogy csak neten...élőben meg nincs hol...ez nem megy olyan könnyen ám...

2010. jún. 7. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!