Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb 4 hónapja szakított velem a volt barátnőm. Többi lent! (? )
Szóval 4 hónapja lett vége. Addig úgy voltam a dologgal, hogy fel se tudtam fogni...nem tudott eljutni a tudatomhoz, hogy szétmentünk.
Szokásos dolog volt mikor szakítottunk, tudjátok...remegtem, majdnem elájultam, sírás, rívás...és a mellkasomban volt rgy nyomó, feszítő érzés. Elkezdtem gyógyszert szedni, kb 3-4 napja tettem le. Nyugtató.
És letöröltem a facebookomat kb másfél hónappal ezelőtt.
Ma visszatelepítettrmnaz alkalmazát, és megláttam, hogy összejött mással.
És ugyan az az érzés fogott el, ugyan az a fájdalom van a mrllkasomban, ugyan az a gyengeség, sírógörcs van bennem, mint szakításkor.
Azt szeretném kérdezni, hogy ez elfog múlni? Megint 4 hónap, vagy több idő fog kelleni hozzá?
Sírnom kell, de nem akarok. Civódok. Olyan kés a szívben érzés. Pedig tudom, hogy vége, mostmár!!! Hogy összejött mással. Attól félek, hogy ez az érzés nem fog elmúlni.
25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!