Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kb 4 hónapja szakított velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb 4 hónapja szakított velem a volt barátnőm. Többi lent! (? )

Figyelt kérdés

Szóval 4 hónapja lett vége. Addig úgy voltam a dologgal, hogy fel se tudtam fogni...nem tudott eljutni a tudatomhoz, hogy szétmentünk.

Szokásos dolog volt mikor szakítottunk, tudjátok...remegtem, majdnem elájultam, sírás, rívás...és a mellkasomban volt rgy nyomó, feszítő érzés. Elkezdtem gyógyszert szedni, kb 3-4 napja tettem le. Nyugtató.

És letöröltem a facebookomat kb másfél hónappal ezelőtt.

Ma visszatelepítettrmnaz alkalmazát, és megláttam, hogy összejött mással.

És ugyan az az érzés fogott el, ugyan az a fájdalom van a mrllkasomban, ugyan az a gyengeség, sírógörcs van bennem, mint szakításkor.

Azt szeretném kérdezni, hogy ez elfog múlni? Megint 4 hónap, vagy több idő fog kelleni hozzá?

Sírnom kell, de nem akarok. Civódok. Olyan kés a szívben érzés. Pedig tudom, hogy vége, mostmár!!! Hogy összejött mással. Attól félek, hogy ez az érzés nem fog elmúlni.

25f

2017. nov. 28. 19:21
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg el fog múlni. Ne szomorkodj, előtted az élet!
2017. nov. 28. 19:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Kár törölgetned magad,elég ha őt törlöd.Jo ha kiadod magadból egy ketszer a dühöt vagy elérzékenyülsz...De nem ragathatsz ebbe be le azt is tudnod kell. Lassan de biztosan tovább kell lépned.
2017. nov. 28. 19:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Töröld azt a nyomorult FB-ot végleg :) Való élettel foglalkozz,el fog múlni :)x
2017. nov. 28. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!