Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ne szomorodjak el mindig azon, hogy a párom exe sokkal jobb alakú volt nálam, vékony, törékeny alkat, én meg gömbölyű vagyok?
Sz@rd le!
Te tökéletes vagy a párodnak!
Én se vagyok vékony, sőt. Tudom, hogy a pasim legalább egyik exe nagyon vékony.
De azt is tudom, hogy én vagyok számára az ideális nő, imád engem, imádja a testem.
Gondolom a te párod is oda van érted. Hidd el neki, hogy szép vagy.
Ha hidegen hagyja már az exe, akkor egyszerűen felejtsd el. Ne szomorkodj ezen, nem véletlenül van veled.
22/N
Próbáld úgy nézni a a dolgot,hogy te és az exe két különálló ember vagytok,nincs értelme hasonlítgatni.
Ha amennyiben a párod nem érdeklődik már az exe iránt,akkor ne te legyél az ,aki foglalkozik vele.
A saját szépséged fedezd fel magadban,és ha tudsz,alakíts rajta . Határozd el magad. Amin pedig nem tudsz változtatni,az lehet,hogy alapból úgy is a jó,és légy elfogadó magaddal . Mindenkiben más a szép,más az érték ,te a tieiddel foglalkozz és abban élvezd az életet :)
Értékeld ,amid van.Sokkal szebb lesz úgy minden,te magad is .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!