Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én járnék szeretnék másod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én járnék szeretnék másod unokatestvéremmel szerintetek lehet valami?

Figyelt kérdés
2017. nov. 27. 18:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

10:

Ezt a törvény miért nem bünteti? :((( Miért tudnak nem csak Magyarországon, de szinte egész Európában és a Nyugati világban is unokatestvérek is abszolút legálisan házasodni egymással és gyerekeket csinálni?

2017. nov. 27. 21:33
 12/15 anonim ***** válasza:

Passz. Regen sok ilyen hazassag volt. De azert szerintem manapsag nem az ertelmesebb,intelligensebb emberekre jellemzo, hogy egy rokonaval jon ossze..

Nalunk az intemenybe 5 (!) gyerek van beadva, akik testverek.

Ok unokatesok gyerekei.

Most gondolod, ok se lehetnek tiszta fialasok. Halomra szuli a serultebbnel serultebb gyereket.

2017. nov. 27. 21:43
 13/15 anonim ***** válasza:

12:

1. Mármint fogyatékosoknak fenntartott intézmény vagy egyszerűen csak szegény, elhagyott gyerekek, akiknek a szüleik nem tudtak/akartak normális életet biztosítani? Nem mindegy.

2. Kevered az okot az okozattal. Rurális, nagyon vidéki közösségekben elterjedt (a világ nagy részén ma is, Európában is régen intelligenciától függetlenül), hogy valaki unokatesóval jön össze. Ma már kinyílt a világ itt Nyugaton a legtöbb ember számára. 1 év alatt több emberrel ismerkedünk meg, mint régen az emberek 90%-a egész életében. Régen az idegen (ember) bizonytalanságot jelentett sokszor, a család pedig a biztonságot, mert tömegeknek az egyetlen biztonságos közeg volt az életében. Ezért adta magát, hogy nagypapám tesójának az unokájával jöjjek össze, mint valami idegennel. Amúgy is lehet, hogy több embert ismertem a családomból, mint a családomon kívülről egész életemben.

Ma Magyarországon a rokonházasság is (unokatesók) ugyanígy kis közösségekben, falvakban létezik, ahol az emberek kevés új embert ismernek meg. Ennek semmi köze ahhoz, hogy valaki cigány, vagy hülye, vagy ilyesmi.

2017. nov. 28. 12:59
 14/15 anonim ***** válasza:

Ez kifejetetten fogyatekosoknak fenntartott intezmeny.

Ideglenes elhelyezesben lehetnek ott egeszseges kicsik is.

A kettes pontodat ertem. Ugyanakkor mar nem a regi korokat eljuk.

Falu se egy elszigetelt tanyat jelent.

2017. nov. 29. 10:27
 15/15 anonim válasza:
37f, unokatesóm 39 n, tehát mindig is vonzódtunk egymáshoz, pár éve kiverte, szopizott, én alaposan kinyaltam, de sex semmi, nincs ebben megvetendő, utána a lábával kivere, rá is élveztem, szájába is durrantam, ennyi, néha könnyítünk egymáson, ő is szingli, én is, most szexelni is fogunk a 4 fal között, csak hogy kiürűljünk testileg agyilag... nem vagyunk szerelmesek, csak jó a kapcsolaunk ennyi!
2018. jún. 18. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!