Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyesek miért könyvelnek el felszínes, nagyképű baromnak, ha elmondom azt, hogy nekem igenis számít a nő külseje?
A legfontosabb az arc, mert ha csúnyának találom vagy nem tartom valami szépnek, onnantól nem érdekel bármennyire jó a belseje. Alaktól annyit várok el, hogy ne legyen sovány, kövér ne legyen kis és formátlan melle a feneke se legyen túl lapos.
Most őszintén mi a nagyképűség abban, hogy leírom az igazat és nem álszentkedek? Egy harmonikus, rendes kapcsolatban számít, hogy ne legyek rosszul a közelségétől, ne kívánjak meg más nőt. Tudom, hogy a szépség mulandó, de úgy gondolom, hogy aki most tetszik 20 30 év mulva is fog. Nem kell annyira elhanyagolnia magát és már nem lesz annyira mulandó.
Veled felesleges vitatkozni, mert ostoba vagy.
A kérdező a nőkkel kapcsolatos elvárásairól kérdezett, én erre válaszoltam, aztán megjelentél te, és hoztad a farkakat. Csak úgy.
Neked érvelési hibád van. Erre rámutatok, te meg mint egy hisztis qrva "de te isz eszt cinálod".
Jó akkor simán csak ugord át aztán ennyi. Úgyis mindent támadásnak vennél.
Mert általában a legtöbb nő elégedetlen a külsejével.
Ergo ha valaki azt állítja, hogy neki fontos a külső, akkor azzal ezt a bizonyos érzékeny pontot piszkálja meg.
És hát arra rögtön jön a sértett egó "válasza", a düh.
Mert az emberek képmutatóak, azért. Akinek nem számít a külső, az hülye, hazudik, vagy nagyon leadja az igényeit.
A lényeg az, hogy te tudod, mit akarsz, és keress olyat, akiben ez meg van, nincs ezzel baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!