Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak, akik az összes nőt kegyetlen, elkényeztetett, beképzelt lényeknek állítják be, akik a férfiakat csak tárgynak tekintik és folyamatosan válogathatnak közülük, tényleg el is hiszik ezt?
#10: sosem a topmodell, instakirálylány, plázacica típusú nők jöttek be.
Tehát nagyon is a másik 50% az esetem. És bizony ott is tapasztalom azt, hogy a válogatás olyan szintre jutott, aminek kb a férfiak 20-25%-a képes megfelelni. Így aztán van aki párhuzamosan 2-3 nőt futtat, és vannak a többiek, akik valahogy egy komoly kapcsolatot sem tudnak összeszedni.
Azzal együtt, hogy azok a nők, akik nem ilyenek borzasztó kelendőek, és gyakorlatilag lehetetlen facért találni közöttük.
Igen, van aki tényleg elhiszi, hogy 0 értéket felmutatva is utána kéne az összes nőnek futnia. Az a szomorú, hogy magukba nézni nem képesek. Kismillió jó, szerető kapcsolat van, az emberek nagy része képes megfelelő párt találni. De ezek a szerencsétlenek nem képesek fölfogni, hogy ők a KISEBBSÉGhez tartoznak. Hogy 1000ből egy pasi ilyen szerencsétlen. Ha az emberek többsége képes normális, értékes embert találni maguk mellé, akkor azon kéne elgondolkozni, hogy ők miért nem érdekelnek senkit. Azt szokták mondani, hogy ha a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülye.
"Csak azért kerülnek el a nők, és még csak köszönni sem köszönnek sokszor,mert nem jóképűnek születtem"
Nyilván... :'D
Kedves Kérdező megmutatom a másik oldalt.
27 éves férfi vagyok, jó családból származom. A szüleim arra tanítottak, hogy legyek udvarias, tisztelettudó főleg a nőkkel. Fiatalkoromban azt hittem, ha kedves intelligens férfi vagyok biztos lesz párom... hát nagyot tévedtem.
Sajnos alkatilag nem vagyok adonisz vékony 172 cm magas srác vagyok, nagyon fiatalos arccal. 18-nak nézek ki, még a szakáll sem játszik mert nem nő szépen.
Szóval ilyen adottságokkal indultam neki az életnek. Számtalan alkalommal volt olyan, hogy udvariasan közeledtem egy nőhöz és megkaptam, hogy "nézzél már magadra" és társai... rengeteg visszautasítás és csalódás ért, és sokszor porig aláztak a nők. Nem, nem csak modellek meg plázacicák, hanem teljesen átlagos lányok is. Persze ha valami segítség kellett akkor hamar megtaláltak és én barom segítettem... Mindeközben azt láttam, hogy aki tényleg bunkó a nőkkel azérz rajonganak pláne ha jól néz ki. Volt olyan ismerősöm aki konkrétan poénból levizelte a barátnője törülközőjét és nyílvánosan megalázta a lányt, de mindig rajongtak érte a nők...
Nagyon kiábrándító tud lenni amikor az ilyen bunkó az isten téged meg emberszámba sem vesznek.
Szóval teltek múltak az évek és semmi nem változott, lett egy orvosi diplomám megmentettem pár életet, jól keresek de még mindig azt látom, hogy a nők többsége a primitív de szép férfiakra bukik akik semmibe veszik őket... sikerem továbbra sincs. Az a sok bántás pedig megmarad az emberben amit fiatalon kapott. Két évet jártam pszichoterápiára hogy fel tudjam dolgozni a sok bántást, megaláztatást magányt... és továbbra is magányos vagyok.
Vannak rendes lányok is, általában foglaltak, de nagyon sok nő tényleg olyan mint ami a leírásodban szerepel. Szerintem a fiatal nőknek bőven több mint a fele... én legalábbis ezt tapasztaltam.
Vannak sajnos, akik élőben is ilyenek.
Egy távoli kollégám egyszer elhívott kávézni, azt mondta egy projektet akar kezdeni, amihez engem is szívesen látna, ezért elmentem. Ott már furcsa volt, hogy csak ketten vagyunk, de gondoltam ő a projektvezető. Terelte a szót munkáról, mivel régről ismerjük egymást, egy városból jöttünk, nem volt ez se fura. Mikor mentem volna tovább, próbált megölelni, én meg elhúzódtam. Rágyújtottam, kérdőre vontam és megpróbált cigarettával a számban megcsókolni. Undorodtam tőle. Nekem is elkezdte lenyomni a dumát, hogy de persze a kávét meg sütit jó volt, hogy fizette (összesen 600 forinttal húztam le), de mivel ronda és alacsony ezért nem kell nekem, meg se akarom ismerni, blabla. (158 centi vagyok, ő alacsonyabb nálam. 23 évesen kopaszodik, szőrtelenít, erősen túlsúlyos és valóban nem szép az arca.) Na, neki elhiszem, hogy fáj, az összes hasonlónak. És a nők azért durvák, mert tapasztaltak rosszabbat.
Az örök klasszikust tudom csak itt is felhozni: a férfiak a visszautasítástól, megalázástól félnek egy nőtől, a nők pedig attól, hogy megerőszakolják vagy megölik őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!