Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemenjek a flörtbe?

Figyelt kérdés
Tetszik egy férfi de van felesége(tudom ..)de nem tudom kiverni a fejemből 2hete sokat futottunk össze és egyre jobban flörtölt nyomult..mindig hozzám ért a keze autoba oké csak a könyöke de ha elhuztam mindig kozelebb tette.nagy kerülővel vitt haza hogy tovább tudjunk együtt utazni mert nem igy szokott(semmi nem volt köztünk). belemenjek a játékába?ha igen hogy flörtöljek vele?
2017. nov. 24. 22:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
52%

Várjunk egy kicsit, a legfontosabbat kihagytad!

Te dugnál a fickóval, vagy sem?

2017. nov. 25. 12:13
 12/16 anonim ***** válasza:

Minden sorodból nyilvánvaló,hogy szívesen szexelnél vele.Oké,de mi lenne utána?Arra a legnagyobb az esély,hogy mindenki elkönyvelne a hátad mögött az ő kis lotyójának,ő meg leszarná a fejedet,miután megkapta,amit akart.Szóval mások köpködnének,ő meg még rúgna is egyet beléd.Egy felépített egzisztenciát egy családapa,vagy férj nem igazán fog felrúgni egy kus fruska meg egy kaland miatt.A legkisebb esély nyilván arra van,hogy nem csak az új puncit látja benned.

Bár gondolom te már fejben eldöntötted,mit lépsz.Írhatunk itt bármit,édes mindegy.

2017. nov. 26. 15:27
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok fruska erdekes hogy itt mindebki csak a csajt szidja de elvégre ő is ugyanugy teszi a jeleket ...de a ferfinak szabad ugye?attol lesz kiskirály... A csaj ha bejon neki ez a dolog vagy belemegy a játekba k.va erdekes meglatas
2017. nov. 26. 20:41
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem azt mondom,hogy qrva vagy,meg azt sem,hogy ő nem hibás,mert az.Csak azt mondom,őt a farka vezérli,és ha belemész,egyrészt pletyka tárgya leszel,másrészt arra a legkisebb az esély,hogy megéri.Ő nem valószìnű,hogy komolyan venne téged,hogy mindent felrúgna miattad.Te csak a friss punci vagy neki,ez a legsanszosabb verzió.Te döntesz,megéri-e???A hormonjaidra hallgatsz,vagy az eszedre?
2017. nov. 26. 21:22
 15/16 A kérdező kommentje:
Természetesen az eszemre tudom hogy nem szabad..igazad van..a k.vat nem ugy irtam hogy te rám ..hanem általában a férfiak a nőkre...ezt a gondolatot is el kell felejtenem a saját érdekembe
2017. nov. 26. 21:35
 16/16 anonim ***** válasza:
Ez okos meglátás,jól érzed...saját érdekedben szerintem tartsd a három lépést!
2017. nov. 29. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!