Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te járnál magaddal, ha ellenkezőneműként találkoznál magaddal?
Tehát te férfi vagy nő vagy, és ha ellenkező neműként látnád magad kívülről, össze akarnál e magaddal jönni.
Ha igen, miért?
Ha nem, miért nem?
Én biztosan nem járnék magammal, de szerencsére másoknak kellek. Elég érdekes.
A 2es letöltheti a Faceappot, segít a dolgon.
Én elég átlagos férfi lennék, nem túl jóképű, de biztosan nem tudnám elviselni azokat a tulajdonságaimat, amiket amúgy szeretek magamban.
Úgy szeretem magam, hogy tudom, nehéz lehet velem együttlenni..
Valahol nem is tartom normálisnak azokat, akik kedvelnek. Tutti valami bajuk van. Nem csoda, ha nem működnek a kapcsolataim..
Ez tényleg érdekes kérdés! :D
Nos, ha én jönnék szembe magammal férfiként, akkor nem biztos, de ha férfi lennék, és úgy találkoznék azzal, aki most vagyok, akkor tuti nem nyugodnék, amíg meg nem szereztem magamnak magamat. Ennek van értelme?!!! :D De nem a külső alapján, hanem az attitűd szerint. :D
Ha valami elborult elme lennék, akkor stílusom és belső tulajdonságaim alapján elképzelhető.
Külső alapján kizárt, mert ocsmány vagyok.
Nő vagyok tehát férfiként kellenék -e magamnak? Nem! De amiatt,mert a személyiségem
is nőies,törékeny,gondoskodó,lelkizős stb és egy férfiben bár jó dolog,ha kicsit pátyolgatni kell és sír velem egy-egy szomorú filmen,de jobban szeretem ,ha határozott és irányító. A stílusával biztosan meg lennék elégedve,valószínűleg a külsejével is mivel a férfiakkal szemben kisebb az elvárásom arcban,mint mondjuk egy nővel szemben. Testre tuti nyerő lenne ,de a személyisége nagyon nem illene egy férfihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!