Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen álszentek a lányok, amikor mindenki tudja, hogy ők is szoktak maszturbálni, nekik is a szexen jár az eszük?
Például chaten miért fejezitek be lányok rögtön a beszélgetést,amikor egy fiú a szexre tér rá?!Azt hiszitek,mi fiúk nem tudjuk,hogy ti is vágytok a szexre?!
Az álszent,apácás válaszokból nem kérek!Köszi!
Én simán beszélek ilyen témáról pasikkal. Nem gáz sztem, sőt mit titkoljunk?
Esetleg annyi, h mi, lányok nem híreszteljük ezt, mert akk minden pasi ku..ának fog minket tartani. Bár sztem ez is elkerülhető...
18L
Azért mert ha egy pasi azt mondj ah úgy megdugna már egy nőt, akkor arra azt mondják h: igen, ilyen egy jó belevaló pasi. De ha 1 csaj mondja azt h úgy vágyik már egy jó szexre, akkor az a csaj már rögtön egy kúrva.
Mint ha 1 pasi azt mondja lefeküdt 100 nővel, akkor az egy fasza csávó. Ha 1 nő mondja h lefeküdt 100 pasival, akk az 1 büdös kúrva. Legalábbis mindenki rögtön ezt mondja.
Igazam van?
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!