Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál ha a párod routerének dobozában találnál kb 1 millió forintot amit eldugott és folyton azt mondja, hogy nincs pénze?
Ha meglesz a másfél millája, akkor neked adja, hogy vehess magadnak salátát.
31/f
Lehet annyi az összes pénze és abból nem akar elvenni csak nagy szükség esetén. Más pénze nincs, tehát "nincs pénze".
Nekem is van félretéve a majdani tanfolyamra nem kevés pénz. Viszont ezen kivül alig van, ezért ha pl megkérdezik, hogy miért nem veszek egy új ruhát az a válaszom, hogy "nincs pénzem". Mert arra nincs.
Semmi extra nincs benne.
Na most akkor tisztázzuk!
Kísértetiesen hasonló helyzetben voltam én is egyszer 1 exemmel, annyi különbséggel, hogy ő egy bögrében dugdosta a konyhaszekrény hátuljában elsüllyesztve...800.000ft volt...
Engem azért B A S Z O T T fel a dolog, de K U R V Á R A, mert kb 3-4 hónapja jártunk, mikor kiderült, hogy kb fél éve nincs munkája, csak hazudta, hogy dolgozni jár el, közben meg az anyjánál volt 2 utcával arrébb, és mindig, mindent én fizettem, mondván, hogy ő nem dolgozik, nincs pénze...
Az ő lakásába is én vettem meg a wc papírtól kezdve minden tisztasági cuccot, és szinte az első pillanattól én főztem rá, és soha nem adott bele semmibe...ja, és belefizettem a rezsibe, mondván, hogy heti 3-4 napot ott töltök...
Oké, hogy nem akar a félretett pénzéhez hozzányúlni, meg azt felélni, de azért menjen már a P I C S Á B A, hogy én az utolsó fillérig mindenemet elköltöm a fizetésemből kettőnkre, mindezt azért, mert neki büdös a munka, és az életénél is jobban vigyáz a dugipénzére! Dipolomásként, szakmai középfokú nyelvvizsgával talált volna munkát, de állítása szerint épp olyan szakaszban volt, hogy "pihennie kell"...hát meg anyád!
Én is szívesen félretettem volna azt a havi 30-40.000ft-ot amivel őt és az életkörülményeit támogattam!
Én otthagytam, azóta évek teltek el, én férjhez mentem, őt pedig félévente más dajkálja, és továbbra sem dolgozik...:)
Azon se lennék meglepődve, ha azóta "felfejlesztette" volna magát, és azontúl, hogy kompletten eltartják, még pénzt is kérne időnként erre-arra, és az a 800.000ft az már 1 milka fölött lenne...
Szóval kedves kérdező! :)
Ha a párod rendesen beleszáll a költségekbe, és nem téged tekint anyagi forrásnak, akkor nem gáz, hogy van félretett pénze, bár tuti rákérdeznék, hogy miért dugdossa és titkolja el előttem? (akár ki is dobhattad volna a dobozt takarítás, vagy szanálás közben, az meg azért igencsak kellemetlen lenne). De ha hasonló az én sztorimhoz a párod viselkedése, akkor vedd ki a jussod, csomagolj össze és ints egy pá puszi pát! Tartsa el a Jóisten!
(én egyedül azt bánom, hogy nem vettem el a dugi bögréből egy forintot sem, pedig még az albérletemet is miatta mondtam fel annó, és az új helyen elég borsos kauciót és albi díjat kényszerültem fizetni miatta...ha most visszamehetnék az időben, még a bögrét se hagynám ott..:D
Igen, mert a kp-t jól látható helyen, lehetőleg a bejárati ajtó mellett kell tartani esetleg egy piros nyíllal ellátott táblával felhívni rá a várt vagy váratlan látogatók becses figyelmét :,D. Határolódjatok már el helyettem :D.
Utolsó. Jó, hogy nem vetted el belőle a jussod, mert azt úgy hívják, hogy lopás. Értem az álláspontod, de megüthetted volna a bokád.
31/f
16: valami miatt az exed mégis fél évente kifog egy balekot (közöttük téged), aki eltartja.
Azért ilyenkor a nagy köpködés közepette kicsit el lehetne azon is gondolkozni, hogy nincs e egy kis felelőssége annak is a dologban, aki ilyen hazudós, link, lehúzós párt választott magának, pedig bizonyára akadt másik férfi is a környéken.
Ordas nagy hazugsággal kezdtél, de eddig nem tűnt fel senkinek és a kamudra kaptad a 100%-os értékelést, éljen a feminizmus :)
"Engem azért B A S Z O T T fel a dolog, de K U R V Á R A, mert kb 3-4 hónapja jártunk, mikor kiderült, hogy kb fél éve nincs munkája, csak hazudta, hogy dolgozni jár el, közben meg az anyjánál volt 2 utcával arrébb, és mindig, mindent én fizettem, mondván, hogy ő nem dolgozik, nincs pénze... "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!