Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem házasodik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem házasodik egy közepkorú pasi?

Figyelt kérdés

Sikeres, penzes, ötvenes evei közepen, van egy felnött lanya.

Baratsagos , nyilt sokat jön megy koncertekre stb , de nincs felvallalt kapcsolata, ha egyaltalan van.

Nagyon fiatalos

Mit szóltok, miért?

2017. nov. 21. 21:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
47%
Mert egy szőröstökű profi az öreg.
2017. nov. 21. 22:08
 12/14 anonim ***** válasza:
41%
Há' mer' vagy nem ismeri a nőket, vagy pont de. :)
2017. nov. 21. 22:15
 13/14 anonim ***** válasza:

Speciel nem tudom ő miért nem.

De leírnom az én gondolataimat erről.

Egyszer már elváltam. Azt mondtam többet nem házasodom meg, mert semmi értelme. Nők odavannak a házasságért, mégsem garancia ez arra hogy nem fognak megcsalni.

A másik része pedig az anyagiak, vannak gyerekeim, részben én már nekik kuporgatom a forintokat, meg persze magamnak. Előző házasságomban kissé megszívtam, dolgoztam mint az állat hogy jobb legyen, asszony otthon döglött, ebből lettek is viták... Aztán válás, persze hogy mindennek a fele az övé! Jogilag ez így működik, persze nem is tiltakoztam ellene. Tanulópénz, de ezt mégegyszer nem szeretném megfizetni.

Mindeddig azt gondoltam nem fogok újra megnősülni. Nemrég megismerkedtem egy nővel. Nagyon hasonlítunk, rengeteg dologban egyetértünk. Úgy éreztem hogy még el is venném feleségül ha ezzel boldoggá tehetem. De végül nem lett semmi az egészből. Viszont azóta nem mondom hogy én nem házasodnék újra. Ha meglenne hozzá a tökéletes pár igen elvenném, de csakis akkor.

2017. nov. 22. 10:28
 14/14 Sunshinedoll ***** válasza:

Nem biztos hogy akar. Egy halom pasi házasodik úgy, hogy közben nem is akar házasodni. Aki szerint a házasság elvesz az ember életéből, meg korlátozza őt, az ne is kérje meg senki kezét. Lehet p is ilyen.

De az is lehet, hogy még nem talált olyat, akivel összekötné az életét.

Én is úgy vagyok vele, hogy nyilván, ha találok valakit, akivel minden klappol, hozzá akarnék menni, de ha nem találok, akkor nem fogom ráfogni valami félig jóra, hogy jóleszez, és hozzá menni csak azért, hogy házas legyek :D

2017. nov. 22. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!