Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért bunkó mindenki a párkapc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bunkó mindenki a párkapcsolatok kategóriában?

Figyelt kérdés
2017. nov. 21. 19:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

#9 ez vicces de nagyon igaz, ugyanezt tapasztalatom én is :)

Néha én is írok egy-egy kérdést a közoktatás, ételek-italok, számítástechnika kategóriába, aztán örülök neki, ha nap végére kaptam egy-két választ. Míg itt csak úgy ontják az észt az okosok:)

2017. nov. 21. 20:01
 12/18 anonim ***** válasza:

azért mert csak bazze! :D

#9 - totál igaza van sajnos

Hofi meg egy Isten

2017. nov. 21. 20:40
 13/18 anonim ***** válasza:
Akkor te is az vagy, kérdező?
2017. nov. 21. 20:49
 14/18 anonim ***** válasza:
Mert Bugsy a nevem. :D Na jó nem is. Elismerem, néha bunkó tudok lenni, de mentségemre szolgáljon, hogy Isten teremtett ilyennek. :D
2017. nov. 21. 21:02
 15/18 Joker001 válasza:
Amilyem a kérdés olyan a válasz is! Bunkó kérdésre bunkó a válasz is!
2017. nov. 21. 21:34
 16/18 anonim ***** válasza:
Mert te is az vagy, hogy ilyennek nézel ismeretlenül;)
2017. nov. 21. 21:49
 17/18 anonim ***** válasza:

Mert a kérdések kábé kilencvenkilenc százaléka megválaszolható lenne:

1. józan paraszti ésszel

2. józan ésszel

3. egyáltalán valamilyen ésszel

2017. nov. 21. 22:36
 18/18 anonim ***** válasza:
Én ritkán hajlamos vagyok sztem erre, de tényleg csak ritkán hozzák ki belőlem, és azt is a buta és/vagy szintén bunkó emberek. Amikor ilyen kérdés van, hogy "20x megvert a palim, mit tegyek?", és a sok segítség után az a válasz, hogy "Jaj de hát azt mondja, hogy szeret, és tényleg szeret, ti nem is ismertek minket, és szeretem"... erre mit lehet írni? Ha ennyire biztos benne, ne kérdezze meg. Még ha 1 pofonról lenne szó, és ad még egy esélyt, oké... de ha már őt is zavarja, hogy minden nap megverik lassankint, és tanácsolunk, akkor ne az legyen a válasz, hogy mi hülyék vagyunk, és nem tudjuk, mennyire szereti a pasas és "mennyi mindenen mentünk át"...
2017. nov. 22. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!