Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, erre hogy reagálnátok?
Figyelt kérdés
Ha meglátnátok valahol egy számotokra nagyon tetsző srácot, akin egy ilyen feliratú póló lenne "Cölibátust fogadtam!"2017. nov. 20. 23:13
1/7 anonim válasza:
Jó a humora. :D
Ezt a mondatot csak papok gondolják komolyan.
2/7 anonim válasza:
#1 A papok sem.. (tisztelet a kivételnek).
Amúgy azt, hogy a srác biztosan nem bírja ki egy hónapig sem. :)
4/7 anonim válasza:
Mit kéne, ha tényleg jó pasi, akkor örülök h láttam, amúgy foglalt vagyok szóval nekem aztán olymindegy mit fogadott.
6/7 anonim válasza:
Nem kedvelem az ilyen feliratos pólókat. Gyenge önkifejezési formának tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!