Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik mik az elvárásaitok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik mik az elvárásaitok egy nővel szemben?

Figyelt kérdés
Mi vonzó és mi vissza taszító nektek egy nőben!Mik azok a tulajdonságok amitől tiszteltek egy nőt!
2017. nov. 20. 19:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Kedves, talpraesett, határozott, okos, humoros, törődő, övó, de nem anyáskodó és hagy teret.
2017. nov. 21. 07:29
 12/16 anonim ***** válasza:

- ismerje saját magát

- jól kommunikáljon

- legyen érzelmileg stabil

- alapvetően tetsszen (természetesen)

Ha ezek megvannak, úgyis minden megoldható. Ezeket a dolgokat elvárom, minden más csak plusz.

2017. nov. 21. 08:51
 13/16 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy ismerje saját magát?
2017. nov. 27. 18:51
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

#13: önismeret. Ez gyakorlatilag a legfontosabb. A párkapcsolati (és személyes) problémák elsöprő többsége az önismeret hiányára vezethető vissza (legalábbis én így tapasztaltam). Ha valaki ismeri saját magát, akkor érti a saját mozgatórugóit, motivációit, erősségeit és gyengeségeit, érti és meg tudja jósolni a saját reakcióit, érzelmeit. Képes ezeket azonosítani, elfogulatlanul vizsgálni, befolyásolni és akár irányítani is. Ráadásul másokat is sokkal könnyebben megért. És ami a legfontosabb: önazonossá is válik, tehát kicsi különbség lesz a valódi személyisége és a saját magáról kialakított képe között.

Akinek rossz az önismerete, annak a valódi személyisége teljesen más, mint az a kép, amit saját magáról kialakít. Ez a különbség a mindennapi élet legkülönbözőbb helyzeteiben okoz frusztrációt, félelmet, dühöt, szégyent, mert az ember egy adott szituációban azt a reakciót várja saját magától, amit a saját magáról kialakított képe adna, de ehelyett a valódi személyiségének megfelelően reagál. Ez a disszonancia okozza a sértődést, az agressziót, a féltékenységet és egy rakás egyéb problémát.

2017. nov. 28. 07:54
 15/16 anonim ***** válasza:
na ennek örülök, hogy meg tudtad magyarázni. a legtöbben csak sallangként használják ezt a szót.
2017. nov. 28. 19:59
 16/16 anonim ***** válasza:
#15: tudom :) divatos kifejezés. Én kínosan ügyelek arra, hogy ismerjem a fogalmakat, amiket használok.
2017. nov. 29. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!