Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Fiúk adjatok tanácsot, hogy mivel lehet elvarázsolni manapság egy lányt?!
jövőhéten lesz az egyik osztálytársamnak a születésnapja és úgy érzem, hogy kezdek bele esni, néha szoktunk szemezgetni és amikor beszélünk, akkor nagyon jó érzés vele lenni..
sajnos van barátja, de nem a legjobb a viszonyuk, szóval abban bízok, hogyha szakítanak vagy csak simán már nem szereti a lány, akkor én eltudnám csábítani ( kérlek ne gyertek azzal, hogy ha van barátja mekkora bunkó paraszt vagyok, mert nem csak megdugni akarom, meg nem úgy akarom, hogy még van barátja)
Szóval arra gondoltam, hogy küldenék neki egy csokor vörös rózsát(házhoz) egy kis üzivel, de persze névtelenül, mert nem akarok balhét, csak tudatni akarom, hogy van más is, aki szívesen lenne vele
Lényeg, hogy mit gondoltok a csokor rózsa elég vagy esetleg küldjek még valamit? ha igen mit? és valami más tanács, hogy hogyan tudnám elcsavarni a fejét? és lányok ti örülnétek, ha ilyen ajándékot kapnátok egy titkos imádótól?
előre is köszi
19/F
Én mondjuk nem vagyok valami romantikus típus de persze attól még örülnék neki:)Esetleg vehetsz neki még valami kisebb személyesebb dolgot.De szerintem nagy jelentősége nincs hogy mit adsz,a lényeg hogy adsz:)Ő már annak örülni fog hogy valaki gondolt rá.
15/L
szia!
szerintem a rózsát ne névtelenül küldjed mert akkor ennyi erővel azt is hiheti hogy a mostani barátja küldte!
Légy férfi és küldd el névvel a rózsát, mert a végén még jobbá teszed a kapcsolatát a hapsijával. Ha valóban rossz a kapcsolata és bejössz neki, akkor nem fog szólni a barátjának és örülni fog neki. Ha ez így összejön, akkor szabad az út!
Sok sikert jópofa!
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!