Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, ti mit reagálnátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti mit reagálnátok, ha a 24-25 éves barátnőtök megkérne titeket, hogy tartsátok el őt két évig, amíg egyetemen tanul?

Figyelt kérdés
Már van egy diplomája, 3-4 éve dolgozik és elárulja nektek, hogy szeretné lerakni a második diplomáját, és titeket kér, hogy tartsátok el őt két éven keresztül, amíg nem lesz olyan magas évfolyamban, amiben már gyakornoki pozícióhoz juthat.
2017. nov. 19. 19:45
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
13%
Jaj, szívem, az okos nők nem úgy tartatják el magukat, hogy odamennek egy gazdag pasihoz és rákérdeznek, hogy eltartaná-e...persze, hogy így nem fogja. A férfiakat ehhez kicsit manipulálni kell, el kell érni, hogy maguktól akarjanak költeni rád. El kell játszani az elesett lánykát, meg ilyesmi :D
2017. nov. 19. 20:03
 12/26 anonim ***** válasza:
29%
Mondanám hogy a puncson keressen :D
2017. nov. 19. 20:03
 13/26 anonim ***** válasza:
26%
Jogi egyetem mellett heti 20 órát dolgozom, amiből kis szülői segítséggel már meg vagyok (külön élek, lakást szerencsére nem kell fizetni, 25 a rezsim, azt kapom otthonról) úgy, hogy 60-65-öt kapok. Nem nagyképűségnek, de ha én elég komoly egyetem mellett tudok dolgozni heti három napot, akkor ő is tudna, és nem lenne szimpi, ha tőlem elvárná ezt. Megint más dolog, ha nagyon szoros a kapcsolatunk, a jövőben jól fogok állni és én felajánlom. Akkor oké, de ha elvárás lenne akkor nem valószínű, hogy belemennék.
2017. nov. 19. 20:04
 14/26 anonim ***** válasza:
47%

Ebből a kérdésből kurvära nem derül ki, hogy olyan emberekről van szó, vagyis inkább férfiről aki simán megteheti mert nem fogja ettől a küszöböt rágni.

Nyilván az ide válaszolgató emberkék nincsenek elengedve anyagilag, szóval farzsebből azt mondják hogy dehogy tartaná el stb.

2017. nov. 19. 20:05
 15/26 anonim ***** válasza:
24%

Nagyban függ a férfi anyagi helyzetétől, korától és attól, hogy mennyire hosszú időre tervezik a kapcsolatot, családalapítást tervezik-e.

Az sem mindegy, hogy a lánynak mekkorák az igényei.

Egyébként, ha természettudományos volt, akkor tud tárgyakat akkreditáltatni.

2017. nov. 19. 20:10
 16/26 anonim ***** válasza:
32%

Nálam ez attól függne, hogy mit ért eltartás alatt. Mondjuk ha együtt élnek, akkor a rezsit, kaját, egyéb háztartási dolgokat fizeti a pasi, ez szerintem rendben van. Hiszen ezeket akkor is meg kéne venni, ha egyedül élne. Viszont azt már nem gondolnám korrektnek, hogy a leányzó sminkjét, ruháját, hobbiját stb-t a férfi fizesse. Ha az eltartás alatt azt érti, hogy szó szerint mindent a párja vegyen meg neki, akkor szerintem hülye aki ilyenbe belemegy. Pláne, hogy minimum hétvégente azért a leghúzósabb egyetem mellett is el lehet menni dolgozni.

Másrészt pedig többre megy plusz 2 év munkatapasztalattal, mint még egy diplomával. Pláne egy olyan munkakörben, ahol diploma nélkül is ugyan azt csinálja, mint diplomával.

2017. nov. 19. 20:17
 17/26 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem egy komoly kapcsolatba ez simán belefér. Engem 1 évig eltartott a párom, míg tanultam. Utána jelentősen nőtt a közös bevételünk. De volt olyan is, hogy a párom a munkájában "kiégett", felmondott és hónapokig nem csinált semmit, csak pihent. Mikor megunta, akkor elkezdett új dolgokat tanulni, amit később hasznosított a szakmájában, közben pedig az én fizetésemből éltünk. Tavaly szintén nem kerestem túl sokat pár hónapig, mert saját vállalkozásba kezdtem, és idő kellett, míg beindul. Most már normálisan keresek vele, tehát megérte.
2017. nov. 19. 20:21
 18/26 anonim ***** válasza:
23%
Ha ezt tényleg komolyan gondolná akkor addig lenne a barátnőm.
2017. nov. 19. 20:33
 19/26 anonim ***** válasza:
0%

Van miből, de nem adnék neki pénzt.

Szép estét: A bankautomata

2017. nov. 19. 20:34
 20/26 anonim ***** válasza:
29%
13-as vagyok. Kommenteket olvasva rájöttem, hogy arra nem gondoltam, hogy mi a mérték. Ha a lakás és a kaja akkor oké, ha a bulik is az nem oké. (mostani fejjel)
2017. nov. 19. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!