Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesek a legfiatalabbak ezen az oldalon?
Tévedés ne essék, csak statisztikailag érdekel!!!
És aki, teszem azt, 16 éves létére, odaírja, hogy 6, az tudja, hogy értelmileg ott is áll!:S
Am 15L vagyok, és akinek böki a csőrét a kérdés, az szépen katt vissza! Bunkó válaszokat nem kérek!!!
Hát, a legidősebb Babi 76L aztán én 67L(Aranka a takarító)
De láttam már 12 éveseket is ..
agyilag még mínuszba is lemennek... :P
de most komolyan szerintem 14 évesekből már van pár...
van néhány kétségbeesett 12 és 13 éves leányzó aki retteg a nemkívánt terhességtől...
L/18
nem mondod, hiogy 11 éves volt a lány... ez már lassan szánalom ami itt történik. egy 11 éves ne szexeljen. nem vagyok se prúd, se konzervatív, de egy 11 éves nagyon éretlen. még a 14 évesre is azt mondanám, hogy még várjon vele. eleve szerintem 16 éves korban kezdhetnék el a lányok a nemi életet. mert addigra lesz átlagosan mindenki annyira érett, hogy eltudja dönteni, hogy akarja-e és nem csak divat.
de persze vannak koránérők és későn érők is :D
21:11
én 3 vajok és még alig bíjok íjni
am 14/F
szerintem 11-12, de lehet hogy vannak fiatalabbak is, csak már odaírni sem merik
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!