Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennetek ha nem szolnatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennetek ha nem szolnatok egymashoz mar par nap ota?

Figyelt kérdés
Kommunikacio hianyaban nem beszelunk par napja egy szot sem. Miutan hazaer es vacsi utan gep lefekvesig. En a kisbabankkal meg o gep elott. Senkije nincs azt tudom, de miert csak a haverok a telefonalas es a gep az elsobb neki ?

2017. nov. 18. 00:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%
Eddig is ilyen volt? Mit tennék...valszeg kivágnám a gépével együtt.
2017. nov. 18. 00:44
 2/11 A kérdező kommentje:
Igen hosszu ideje alig beszelgetunk. Mindketten a masik boldogsagat akarjuk, de nincsenek beszelgetesek egymassal, nics egyutt a csalad mint szeretnem.
2017. nov. 18. 01:54
 3/11 anonim ***** válasza:
85%

Párkapcsolati segítséget kérnék.

Elmondanám neki, hogy mit érzek (nem azt, hogy mit gondolok!, hanem hogy mit érzek), amikor nem szólunk egymáshoz. (félek, magányos vagyok).

Megkérném, hogy beszélgessünk. Mondja el ő, amit tud, majd összefoglalom neki, mit mondott, hogy lássa, meghallgatom, hozzám beszélhet. Megkérném, hogy ő is foglalja össze, amit én mondok neki, hogy lássam, képes és akar rám figyelni, ha beszélek hozzá.

Csinálnék közös programot, hogy legyen közünk egymáshoz és ne csak a géptől kapjon figyelmet és visszacsatolást.

2017. nov. 18. 02:03
 4/11 anonim ***** válasza:
83%
Ilyen kapcsolatba nem vállaltam volna gyereket.
2017. nov. 18. 06:28
 5/11 anonim ***** válasza:
31%
Az embereknek időnként nincs mondanivalójuk egymáshoz és ezt nem kell a kapcsolat megromlásának tekinteni, egyszerűen ilyen a kedve, így érzi jól magát, ellazult állapotban van és nem kell ebből kirángatni szavakkal. Az introvertált emberek sokszor ilyenek, csak egy irányba fordulnak.
2017. nov. 18. 07:12
 6/11 anonim ***** válasza:
74%

Az igen 1. Válaszoló... véletlenül sem oldanad meg, hanem egyből kivágnád.... szép...

Na pont ezert van, hogy elöbb van házam, autom, mint párkapcsolatom.... higy meg veletlenul se tudjon kivagni senki, ha ugy tartja kedve.

2017. nov. 18. 08:05
 7/11 anonim ***** válasza:
58%

Utolsó válaszoló:

ezzel én is így vagyok. Van mindenből sajátom, és nem vagyok kapcsolat függő - így nem fog kivágni senki és nekem sem kell szenvednem senkivel egy lakás kedvéért.

33/N

Kérdező:

haverok/gép az első, és közben ott vagytok egy babával? Az ilyen egy balfsz, remélem nem teszed elé minden nap a kaját mint egy szolga. Egy férfi nem viselkedik így.

2017. nov. 18. 08:09
 8/11 anonim ***** válasza:

Végighallgatnám a párommal ezt a 4 előadást:

https://www.youtube.com/watch?v=g8dDDtjrrow

Lajos

2017. nov. 18. 10:31
 9/11 anonim ***** válasza:

Menjetek el terápiára.

De én leültetném és megmondanám neki, hogy vagy változtat és FOGLAKOZIK legalább a gyereKÉvel, vagy elhagyom.

2017. nov. 18. 14:41
 10/11 anonim ***** válasza:
Lajos, ezek nagyon jó előadások! Köszi!
2017. nov. 18. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!