Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, nektek melyik hajszín...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nektek melyik hajszín jön be és melyik szemszín hozzá?

Figyelt kérdés

világosszőke, sötétszőke világosbarna, sötétbarna, fekete, vörös, festett, ősz esetleg kopasz? :)

Barna, kék, zöld, szürke?

2017. nov. 16. 11:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Barna-barna alapvetően, de a két legnagyobb szerelmemnek meg pont nem ilyen volt.
2017. nov. 16. 15:44
 12/13 A kérdező kommentje:

Barna-barna. Nincs is szebb, mint egy szép, mély, melegbarna szempár, amibe jól bele lehet veszni.

[link] mondjuk egy elég erős versenyző a nem ismert emberek közül

de ha ismert nőt akarok mutatni akkor 2015 világ legszebb nője: [link]

No de cu, mint kiderült egy előttem lévő kommentből, az életem legnagyobb szerelme ami nem teljesült be és ami beteljesült, mind a kettő sötét barna/fekete haj/szem kombó volt.

Ha lesz barátnőm még ebben az életben akkor a következő az is fix, hogy fekete/barna lesz ;)

2017. nov. 16. 21:00
 13/13 A kérdező kommentje:
Kihagytam, hogy az idézet a legjobb hsz eddig számomra :)
2017. nov. 16. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!